Đoković izabran za ličnost godine zbog humanosti tokom poplava! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta dobio je priznanje zbog pomoći čitavom regionu posle majskih poplava

  • 4

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je nagradu ličnost godine, koju dodeljuje Večernjakov pečat za iskazanu humanost i sportski uspeh.

Đoković je ovo priznanje zaslužio zbog iskazane humanosti, kada je dao veliki doprinos u pomoći poplavljenim područjima, koja je u maju 2014. zadesila velika prirodna nepogoda.

Fondacija Novaka Đokovića objavila je na svojoj Fejsbuk stranici video sa ceremonije na kojoj je Novaku uručeno priznanje.

Fondacija najboljeg srpskog tenisera obnovila je posle poplava devet predškoslih objekata u Srbiji, uputila novčanu pomoć Unicefu u Hrvatskoj, kao i 100.000 dolara Unicefu BiH za izgradnju 2 predškolska objekta uništena poplavama.

Đoković se putem video poruke zahvalio svima koji su glasali za njega i izabrali ga za ličnost godine, istakao je da je njegova obaveza bila da u tako teškoj situaciji po ceo region iskoristi svoj uticaj u svetu medija i sporta, kako bi skrenuo pažnju svetske javnosti na ozbiljnost situacije.

Čitavo obraćanje Novaka možete pogledati u video snimku OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA