Nejmar i Oskar demonstrirali ''žoga bonito'' pred 80.000 ljudi u Parizu! (VIDEO)

Selekcija Brazila pobedila je Francusku u prijateljskom meču sa 3:1

  • 0

Fudbalska reprezentacija Brazila savladala je večeras u prijateljskoj utakmici u Parizu domaću selekciju Francuske sa 3:1.

Pod vođstvom Karlosa Dunge Brazilci igraju kao preporođeni, jer su na Sen Deniju zabeležili sedmu pobedu zaredom otkako ih je preuzeo od Luisa Felipea Skolarija nakon debakla na prošlogodišnjem prvenstvu sveta kod kuće.

Pred više od 80.000 gledalaca na stadionu "Francuska"  su razbile "trikolore" odličnom igrom u drugom poluvremenu.

Domaćin je rano poveo golom Varana. Izjednačio je Oskar golom u završnici poluvremena, koji je postigao na veoma lep, klasičan brazilski način.

U drugom delu susreta Brazilci su prikazali sjajnu partiju  za veliki preokret, koji su krunisali Nejmar i Luiz Gustavo. Gol igrača Barselone bio je posebno lep, dok je Gustavo zatresao mrežu posle prekida.

Prethodno je druga južnoamerička selekcija - Kolumbija demonstrirala silu u Bahreinu.

JEDVA DOČEKAO: Falkao postigao dva gola, ali ne za Junajted! (VIDEO)

Reprezentacija Francuske, koja igra samo prijateljske utakmice prvenstva Evrope 2016. godine, čiji je domaćin, u nedelju dočekuje u Sent Etjenu selekciju Danske, koja je dan ranije het-trikom Bendtnera pobedila SAD.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA