PRIVATNICI SUMNJIVOG MORALA! Vujošević žestoko isprozivao čelnike ABA lige!

Možda je to neki Sirijac bacao svinjske bubrege na teren, još je samo falilo da u Podgorici ubace živo prase, rekao je trener Partizana

  • 40

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je utakmica protiv Budućnosti u Podgorici pokazala da aktuelno rukovodstvo Jadranske lige nije u stanju da vodi regionalno takmičenje.

Navijači i bivši igrači Partizana zapalili Tviter: Hrabro, Berta, Grobari s tobom sve do pobede! (FOTO)

- Očigledno je da ljudi koji vode ABA ligu to više nisu u stanju da rade.

- Verujem da je komplikovano na prostoru bivše Jugoslavije organizaovati takmičenje, ali ne vidim s njihove strane nikakav napor da se izbegnu predrasude i postave najkorektnije sudije. Jesam za regionalno takmičenje, jer je ono kvalitetnije od nacionalnih liga, ali ovu ligu vodi grupa privatnika sumnjivog morala - rekao je Vujošević na konferencji za novinare u hali "Pionir".

On je dodao da su sudije morale da ponište koš Rejnoldsa u finišu utakmice koja je završena pobedom Podgoričana od 85:79, jer je centar Planinić dirao mrežicu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Bili smo svedoci takvog stepena divljaštva - bez obzira što se njihovi navijači nazivaju varvarima, a košarka se igra za civilizovani svet. Ono je bilo skandalozno, možda je i tamo bio Sirijac koji je bacao svinjske bubrege - ironično je ocenio Vujošević i dodao da je "u celom tom cirkusu falilo još da ubace živo prase u teren".

Trener crno-belih se osvrnuo i na incident kada je jedan od navijaca prišao Milosavljeviću i uhvatio ga za vrat.

- Sudije povodom toga nisu reagovale i sve je prošlo bez ikakve reakcije. Baš me interesuje kako bi reagovali da se to dogodilo Zvezdi -. rekao je Vujošević.

On je naglasio da ekipa kompletna putuje u Niš na utakmicu protiv Konstantina na početku Superlige.

  Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- 'Ne bi trebao potceniti ekipe koje ne igraju ABA liigu, posebno FMP, a to se odnosi i na naše predstojeće rivale. Konstantin je veoma borbena ekipa, sigurno će pokušati da prodaju kožu što skuplje i tako pokažu da nisu bez razloga bili drugi u košarkaškoj ligi Srbije. Verujem da će ekipa skoncentrisano ući u meč i da će zabeležiti pobedu", rekao je Vujošević

On je poručio da su srpski klubovi na osnovu rezultata u Jadranskoj ligi zaslužili da budu oslobođeni kotizacije od 100.000 evra za učešće u narednoj sezoni.

Utamica prvog kola Superlige između Konstantina i Partizana igra se sutra od 20 sati u hali Čair.

(Telegraf.rs/Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobek objasnio a vi kmecite i dalje

    27. mart 2015 | 13:35

    Ocaj opet o Zvezdi hahahahah...a sto se tice praseta,bilo je i to pored terena hahaha partizai-niti CUKE,niti BUDUCNOSTI

  • realan

    27. mart 2015 | 14:22

    Evo opet pravi tenziju i pominje Zvezdu. Bolje plati Macvana i Sasu nego sto dajes 250000 za A ko je ona?

  • Dončavila

    27. mart 2015 | 14:05

    Počelo je počelooooo !!!!!!!!! Opet ZVEZDA KRIVA !!!!!!!! STRAŠNOOOOO ! PLAČI MOLI TU POMOĆI NEMAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA