Navijači i bivši igrači Partizana zapalili Tviter: Hrabro, Berta, Grobari s tobom sve do pobede! (FOTO)

Navijači crno-belih zasipaju Letonca porukama podrške, a među prvima koji su mu poželeli brz oporavak bili su Bogdan Bogdanović, Leo Vesterman i Žofri Lovernj

  • 11

Bivšeg igrača Partizana Davisa Bertansa zadesio je veliki maler na utakmici njegove Laboral Kuće protiv Armanija u TOP 16 Evrolige.

Bertans pokidao ligamente istog kolena, kao kada je bio u Partizanu! (VIDEO)

On se povredio u prvoj četvrtini utakmice i sa bolnom grimasom napustio teren. Čim se uhvatio za koleno, bilo je jasno da je u pitanju ozbiljna povreda, a da stvar bude još teža, u pitanju je isto, desno koleno, koje je povredio pre manje od dve godine u dresu Partizana.

On je u junu 2013. godine tokom finalne serije plej-ofa u meču protiv Crvene zvezde pokidao ligamente kolena, zbog čega je pauzirao devet meseci.

Posle oporavka se uspešno vratio na teren, beležio dobre partije i u Partizanu i u Laboralu, gde je ove sezone bio jedan od važnijih igrača.

Posle nove povrede očekuje ga nova duga pauza, ali Letonac nije klonuo duhom, što pokazuje i njegovo pisanje na društvenoj mreži Tviter.

- Ponekad je život sportista okrutan, ali to me neće zaustaviti i oboriti dole. Neverovatno je videti koliko mnogo dobrih ljudi je oko mene - napisao je Bertans. Podrška Bertansu stiže sa svih strana, ali najveća od navijača Partizana, koji porukama podrške zasipaju njegov profil na Tviteru.

Ovo su samo neke od poruka Grobara upućenih Bertansu, kome svi žele brz i uspešan oporavak i da se na teren vrati još jači.

Takođe, podršku su mu pružili i bivši saigrači iz crno-belog dresa.

- Sve moje misli su sa tobom Berta, nadam se da će sve biti ok - napisao je Leo Vesterman, a istu poruku podelio je i Bogdan Bogdanović.

Ubrzo se javio i još jedan saigrač Bertansa iz crno-belog dresa, Žofri Lovernj, koji se nadovezao na poruku Vestermana i Bogdanovića i dodao da je i on uz nekadašnjeg timskog kolegu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARCINA

    27. mart 2015 | 14:59

    BRZ I LEP OPORAVAK TI ZELI VERNI NAVIJAC EVROPSKOG KLUBA PARTIZAN DRZI SE BRATE

  • racky

    27. mart 2015 | 16:19

    izdrzi brate

  • Severac

    27. mart 2015 | 15:56

    Duletovi treninzi , lomio dečka dok je bio rovit. ...tako je i Luciceva leđa uništio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA