NEREDI U PRVOM MINUTU: Crnogorci nokautirali Akinfejeva, Rusi povukli ekipu sa terena (FOTO) (VIDEO)

Domaći navijači pogodili ruskog golmana bakljom u glavu, nakon čega je Kapelo odlučio da povuče ekipu sa terena

Utakmica u Podgorici praktično nije ni počela, a fudbalska reprezentacija Rusije odlučila je da se povuče sa terena pošto su navijači Crne Gore pogodili Igora Akinfejeva u glavu i praktično ga nokautirali.

U momentu kada je sudija označio da se krene sa centra, Akinfejev je pao kao pokošen i Hitna pomoć je vrlo brzo utrčala na teren kako bi mu pomogla. Ruski golman je u momentu zabrinuo sve, jer se nije pomerao nakon što je pogođen u glavu bakljom.

Navijači u Podgorici hteli da zapale zastavu SAD, skandirali ''Rusija i Srbija, braća zauvek''

Selektor Crne Gore Branko Brnović bio je u neverici, a Fabio Kapelo je odmah naredio ekipi da se povuku sa terena, dok su Akinfejeva vozili sa terena. Zvanični spiker je rekao da je meč suspendovan na neodređeno vreme.

Ubrzo nakon što su igrači otišli u svlačionice, na tribinama je usledila pesma domaćih navijača, ali se u jednom momentu čulo i ''Rusija, Rusija''. Kako na ruskom, tako i na srpskom jeziku. Takođe, gostujući navijači su pevali i ''Kosovo je srce Srbije''.

Foto: Printskrin/telegraf Foto: Printskrin/telegraf

Nakon 35 minuta pauze meč je nastavljen, ali je oficijalni spiker objavio da će definitivno biti prekinut ukoliko se nešto slično ponovi. Akinfejev je prevezen na Klinički centar, a umesto njega na terenu je Lodigin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    27. mart 2015 | 21:20

    Bravo ! Fantastican potez, imacete nula turista iz Rusije od sada.Od njih vam je drzava zivela,a dole se kupovale vile,kola,luks stanovi ... Sada cete kamenje da jedete gospodo,ali neka to ste i trazili.

  • Сима

    27. mart 2015 | 21:27

    Обрукасте се ко ниђе нико ваш!

  • GORKI

    27. mart 2015 | 21:19

    Pi... crnogorske. Sad ste pokazali šta ste. Nato udvorice. Zapamtiće vama ovo Rusi. Ne berite brigu. Izdali ste Srbe pa i Ruse koji su vas podigli na noge. Prodane duše. Za šaku dolara. Sram vas bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA