Navijači Zvezde okupirali fudbalere u Boru i zajedno otišli na trening (FOTO) (VIDEO)

Ekspedicija srpskog šampiona već drugi dan boravi u Boru, što su navijači crveno-belih iskoristili kako bi se družili sa miljenicima

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde izazvali su pravu pomamu u Boru! Iako je trening bio zakazan za 16 časova, nekoliko desetina navijača iz ovog grada je pohrlilo na jezero, u hotel Jezero, kako bi bar na sekund imalo za "sebe" prvotimce koje je Nenad Lalatovic doveo na kratke pripreme.

Fotografisanje sa miljenicima, autogrami i grupni odlazak na trening na obližnjem terenu samo je uvertira onoga što se očekuje u ponedeljak na stadionu Bora, gde će crveno-beli u ponedeljak od 13.00 časova odmeriti snage sa OFK Borom.

Zvezdine mini pripreme: Ovo su omladinaci koje je Lalatović pozvao u tim po prvi put!

Bogatstvo hotela Jezero crveno-beli su osetili na najbolji mogući način. Bazen, sauna, stoni tenis, kuglanje, bilijar i naročito teren za košarku, uspeli su da budu dovoljna zanimacija prvotimcima koji će sa stručnim štabom zajedno gledati utakmicu reprezentacije Srbije i Portugalije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor ds

    29. mart 2015 | 18:44

    Najveci sportski brend Srbije privlaci ogromnu paznju,svuda,u domovini i u svetu!Bravo za Delije u Boru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA