PORNO BARSELONA: TV voditeljka želi seks sa fudbalerima Barse odmah posle meča (VIDEO 18+)

Atraktivna TV prezenterka iz Majamija dala eksplicitni intervju za meksičke medije u koijem je priznala svoju seksualnu fantaziju

  • 5
Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube
Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Ne, ona nije žena ili devojka fudbalera, ali se mnogo loži na njih! Tačnije, na prvotimce Barselone koji su postali seksualna opsesija za Gven Garsiju, TV prezenterku iz Majamija.

Poreklom iz Nikaragve, Gven je veliku pažnju na sebe privukla slikajući se za jedam meksički magazin za odrasle. Tada je odlučila i da progovori o sportu i obelodani kakvu seksualnu fantaziju ima.

- Moja seksualna fantazija je fudbaler. To je vrsta tela kakvo volim. I to ne bilo kakav fudbaler. Imati seks sa fudbalerom Barselone na terenu, odmah posle meča me fascinira - istakla je Gven.

OVO MOŽE SAMO MESI: Argentinac postigao dva gola jednim udarcem (VIDEO)

Da je velika zaluđenica za katalonskom klubom govore i fotografije Barselone na njenom Instagram profilu, a, slučajno ili ne, akcenat je bacila na Đordija Albu. Pored španskog reprezentativca, u javnosti se pominje da je ''slaba'' i na Nejmara, Pikea, ali i Hrvata Ivana Rakitića.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube
Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube
Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Nisu fudbaleri Barselone bili jedina tema intervjua ove lepotice koja je hrabro odgovarala na pitanja o seksu. Posebno o analnom.

- Nikada nisam probala, ali sam dosta slušala o tome. I imam pozitivno mišljenje o njemu. Ko zna - zagonetna je bila Gven koja je zatim nastavila u eksplicitnom tonu:

- Muškarcima se najviše sviđaju moje grudi, a tri orgazma za noć je nešto najlepše što sam doživela sa voljenom osobom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA