VANREDNO OBEZBEĐENJE NA MARAKANI: Mijailović nije došao na trening, evo šta je Lalatović poručio igračima! (FOTO)

Dvojica ljudi u prslucima obezbeđenja stajalo je kod kapije stadiona, a u prvi mah se pretpostavljalo da je zbog bivšeg kapitena * Lalatović najavio igračima šta je meč sezone za njih

  • 12

Uzbudljivo je danas na stadionu Crvene zvezde. Očekivalo se da suspendovani igrač Nikola Džoni Mijailović dođe na trening, ali ništa se od toga nije desilo.

Međutim, na Marakani je bilo postavljeno vanredno obezbeđenje, koje inače nikad ne stoji tu, a kako se u prvi mah pretpostavlja razlog je eventualni dolazak Mijailovića.

Zvezda: Mijailović nije više član kluba!

Poništena Zvezdina odluka: Mijailović se vraća na Marakanu!

Međutim, iako je uobičajeno da navijači dolaze na trening, ovoga puta neće moći da prisustvuju, pa je razlog za dodatno obezbeđenje i to.

Trening je počeo u 15 h, a Mijailović nije došao, ali je zato Nenad Lalatović okupio igrače i rekao im šta očekuje od njih u Novom Pazaru

On je napomeno da je to utakmica sezone za crveno-bele i tražio maksimalnu koncentraciju..

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, Mijailović je bio suspendovan od strane kluba, ali ga je arbitražna komisija presudila da je on u pravu i naložila klubu da ga vrati u tim. Međutim, Uprava crveno-belih ga je definitivno odstranila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA