DŽEKO NAPAO SRBINA: Napadač Bosne hvatao za vrat Dragovića! (VIDEO)

Reprezentativac BIH nasrnuo na Aleksandra Dragovića, čiji su roditelji iz Grocke, tokom prijateljskog meča Zmajeva i Austrije u Beču

Iako je u pitanju bila prijateljska utakmica, na meču Austrije i Bosne i Hercegovine umalo nije izbila tuča na terenu. Glavni akteri bili su Edin Džeko i Muhamed Bešić s jedne i Aleksandar Dragović s druge strane.

Revoltiran zbog teškog prekršaja veziste Evertona nad reprezentativnim kolegom i činjenicom da nije želeo ni da se izvine, Dragović je ušao u verbalni sukob sa Bešićem kom je u pomoć pristigao napadač Sitija.

Junajted želi štopera srpskog porekla koji navija za Zvezdu (VIDEO)

Džeko je najpre verbalno, a potom i fizički, nasrnuo na štopera srpskog porekla sve vreme mu poručujući da izađu izvan terena i reše problem. Kao i Džeko, tako je i Bešić uputio veliki broj psovki na račun defanzivca čiji su roditelji iz Grocke.

Epilog svega su bili samo žuti kartoni za ovu trojicu fudbalera, a meč je završen bez pobednika (1:1). Vredi pomenuti i to da je BIH imala veliku podršku navijača koji su, neposredno pred meč, praktično zapalili Beč.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lorna

    1. april 2015 | 09:51

    nemoj dzeko da te ovaj spakuje da te po dnk nalazima pronalaze...

  • ma znam

    1. april 2015 | 10:27

    Pazi muhamed se zove, deco moja svi ste vi srbi!

  • M~7777

    1. april 2015 | 10:34

    na čelu sa Dzekom svi rasisti, kultura na najnizem nivou,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA