UDARIO GLAVOM BOSANČIĆA: Zbog ovih psovki i fizičkih napada je Mijailović izbačen iz Zvezde!

Čelnici srpskog šampiona na ulaznim vratima svlačionice okačili odluku disciplinskih organa kluba prema Mijailoviću

  • 22

Vanredno stanje ''pogodilo'' je Marakanu u utorak zbog bojazni da bi na trening Crvene zvezde od 15.00 časova mogao da dođe suspendovani Nikola Mijailović koji se, ipak, nije pojavio.

Kao što je Telegraf i izvestio, mere obezbeđenja su bile umnogome pojačanje, a ulazna kapija je bila zatvorena katancem što je redak slučaj na najvećem srpskom stadionu. Pogotovo kada su treninzi u pitanju, jer šampioni Srbije često dozvole da publika gleda svoje miljenike.

Poništena Zvezdina odluka: Mijailović se vraća na Marakanu!

Iako Mijailović zvanično nije ni najavio da će doći, na Marakani nisu ništa želeli da prepuste slučaju te su na ulaznim vratima hodnika koji vodi prema svlačionicama okačili odluku disciplinskih organa kluba prema Mijailoviću. A tamo, kompletno obrazloženje zbog čega je bivši kapiten suspendovan.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- Okrivljeni igrač Nikola Mijailović disciplinski je odgovoran zato što se u Beogradu, 18. i 19. novembra 2014. godine, u prostorijama FK Crvena zvezda, s aumišljajem, nekorektno ponašao prema saigraču.

- Dana 18. 11. 2014. godine, u svlačionici prvog tima, neposredno nakon fizičkog dela treninga, uputio je igraču Milošu Bosančiću uvrede: ''Pi... ti materina, je... ti majku, seljaku jedan''. Kada je Bosančić krenuo da odnese kopačke, nasrnuo je na njega, što je neko od igrača pokušao da spreči, ali se Mijailović otrgao, prišao Bosančiću s leđa, udario ga glavom u levi obraz, nakon čega je nastavio da vređa Bosančića i njegovu porodicu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Dana 19. 11. 2014. godine, u sobi za fizioterapeute, dok je Bosančić čekao na red za masiranje, okrivljeni Mijailović ušao je u prostoriju i obratio mu se rečima: ''Šta se žališ Stanetu, pi... jedna'', misleći na Bosančićevog prijatelja koga je obavestio o incidentu.

- Krenuo je da ga udari levom rukom u glavu, ali je Bosančić desnom rukom blokirao udarac, nakon čega su fizioterapeut Ivan Popović i prisutni igrači zaustavili dalje napade Mijailovića. Nastavio je da vređa Bosančića rečima: ''Je... ti majku i oca, Sve ti je... pi... mala, je... ti ja mater, pi... grobarska.''

Podsetimo i to da je, nakon remija Zvezde u Kragujevcu, Telegraf prvi objavio da je postojao sukob u svlačionici srpskog šampiona između pomenutih fudbalera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luka

    1. april 2015 | 10:35

    Jedan je dzoni

  • Neko Iz Mase

    1. april 2015 | 13:17

    Zanemarimo prvi april. Ako je istina da je Mijailovic psovao i fizicki napao Bosancica, zasto je upravnom odboru Crvene Zvezde trebalo dva meseca da donese odluku o izbacivanju Mijailovica iz tima i raskidu ugovora? Ozbiljnom timu be bilo dovoljno i sedam dana (setimo se kako je Partizan uradio s Trajkovicem), da na osnovu izjava svedoka donese takvu odluku. Prec ce biti da je incident posluzio kao izgovor a pravi razlog su anonimna pisma u kojima se ukazuje na Tzv. Terzicevu ljubav prema Crvenoj Zvezdi.

  • Nikola_pg

    1. april 2015 | 09:13

    Tako je Dzoni majstore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA