LEPOTICA KOJA OBARA S NOGU! Upoznajte srpsku bokserku koja osvaja svet! (VIDEO)

Želim da imam što više kvalitetnih protivnica u ringu i da jednog dana dođem do svetskih titula u WBC, WBO i IBF verzijama, kaže Nina Stojanović

  • 9

Srpska bokserka Nina Stojanović spremna je da osvoji svet. Do sada je imala šest mečeva u profesionalnom boksu i pobedila je u svih šest, a trenutno se priprema za sedmu borbu.

Trenutno se nalazi na četvrtom mestu evropske rang liste.

U beogradskom klubu  ”Teatro” u petak uveče po uzoru na svetske metropole London i Njujork, biće održan Phd boxing night!

MOMCI, SPREMITE SE: Zgodne devojke i bokserski spektakl vas čekaju u petak! (FOTO) (VIDEO)

- Kada sam odlučila da se okrenem profesionalnoj karijeri pruzila mi se retka prilika da otputujem za Nemačku i tamo započnem jedan potpuno novi način treninga uz ruskog trenera i uopšte doživim jedan potpuno drugačiji pristup sportu i sportisti.

Foto: Promo Foto: Promo

- Do sada imam 6 profesionalnih mečeva i svih 6 pobeda. Boksujem pod nemačkom licencom. Trenutno sam u Srbiji i pripremam se sa boks trenerom Ivanom Alimpićem i kondicionim trenerom Davidom Radulovićem. Oni su moj tim i nadam se velikim rezultatima u budućnosti.

Ona kaže da očekuje dobru borbu u petak uvele u klubu "Teatro"

- Očekujem kvalitetan meč, protivnica jeste debitant, ali ima iskustva u ringu iz amaterskog boksa što je svakako za poštovanje. Ja sam spremna i očekujem naravno pobedu - kaže lepa Nina i dodaje:

- Krajnji cilj u mojoj karijeri, nije toliko važan koliko je važan sam put do njegovog ostvarenja. Kada govorim o tome mislim prvenstveno da imam što više kvalitetnih protivnica i dođem do neke od cenjenih svetskih tutula poput WBC-a IBF-a i WBO! Naravno rado ću učestvovati na svakoj reviji u Srbiji na koju budem pozvana i truditi se da pružim kvalitetan boks i pomognem omasovljenju ženskog boksa! - poručila je Stojanovićeva.

Pogledajte jednu njenu borbu iz decembra 2014.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    3. april 2015 | 01:08

    Nit' lepotica, nit' me obara.

  • co21

    3. april 2015 | 09:38

    Mozda moze da te obori s nogu dobrim udarcem, ali daleko od lepptice. Pre bih rekao devojka savrsene linije, sto se lepote tice, zlatna sredina..za mene najpozeljnija. To je jedno, a drugo je to da tesko mogu zamisliti setbe da mi devojka bude bokser. Zamisli danas lepa sredjena, sutradan ako izgubi na neke poene, bude izlupana i naotecena naredne dve nedelje :)))

  • Ika

    3. april 2015 | 00:59

    Devojka od milion dolara:-) prelepa je, stvarno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA