ANKETA: Kom fudbaleru Crvene zvezde biste dali otkaz?

Čije ime biste zaokružili ukoliko bi pred vama bila mogućnosti da glasate protiv nekog igrača kluba sa Marakane?

  • 58

Vest da je Nikola Žigić proglašen ''persona non grata'' u Birmingemu iznenadila je mnoge ljubitelje fudbala, kako u Engleskoj tako i u Srbiji. Pogotovo ako se uzme u obzir šta je sve srpski napadač uradio za ovak klub.

Ipak, na Ostrvu se vrlo brzo zaborave prethodne zasluge ukoliko fudbaleri trenutno nisu na onom nivou koji navijači očekuju od njih. čak 80 odsto Birmingemovih navijača (od 2.000 ispitanika) smatraju da Žigić treba da napusti klub.

ANKETA: Kom fudbaleru Partizana biste dali otkaz?

Upravo to nam je dalo ideju da pitamo navijače dva najveća srpska kluba kako bi reagovali u sličnoj situaciji. U ovom slučaju, pitamo navijače Crvene zvezde - Kome biste dali otkaz?

Da li je vreme da se Žigić vrati u Zvezdu?

Ako je verovati društvenim mrežama, navijači Crvcene zvezde su trenutno najviše protiv Miloša Bosančića zbog kog je Nikola Mijailović odstranjen iz kluba. Mnogi su, nakon što je istina otkrivena, stali na stranu bivšeg kapitena.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezdu su ove zime pojačali Saša Stojanović, Dušan Anđelković, Aleksandar Cvetković, Džošua Parker i Petar Orlandić, dok se Mamadu Mbođ vratio sa pozajmice. Moguće je da će ''obeležen'' biti neko iz ove grupe, jer su pridošlice tradicionalno prve na tapetu.

Ako vas interesuje kog fudbalera bi navijači Partizana izabrali, PROČITAJTE OVDE!

Trener Lalatović je nakon meča u Nišu našao idealnu kombinaciju koja mu je donela 12 bodova u poslednja četiri meča, a manju minutažu od ostalih imali su Kahriman, Đorđević, Mbođ, Grujić, Kovačević, Gavrić, Savićević, Bosančić i Avramovski.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Od fudbalera koji su ''eksplodirali'' na proleće vredi pomenuti Kataija, Jovića, Lazovića i uvek standardno dobre Ristića, Lazića, Pavićevića i Rajkovića.

Možda je pitanje i teško s obzirom na to da su se crveno-beli odrekli određenog broja fudbalera na zimu i praktično skockali tim za jurnjavu sa Partizanom. Jurnjavu koja daje rezultat, jer je razlika sa šest smanjena na dva boda, a situacija u klubu, gledajući atmosferu na treninzima, je na visokom nivou.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA