Ako hoćeš na Ibici da gledaš finale Lige šampiona, treba da uradiš ovo!

Spremite se dobro za nagradni konkurs "Heinekena"

  • 0

Sezona Lige šampiona bliži se kraju, a neizvesnost ko će poneti titulu najboljeg evropskog kluba iz dana u dan raste.

"Heineken", kao jedan od glavnih pokrovitelja, učiniće završnicu još zanimljivijom i svakog minuta tokom trajanja utakmica završne faze prestižnog takmičenja, ljubitelje vrhunskog fudbala i kvalitetnog piva obradovaće vrednim nagradama.

Najkreativnije "Heineken" će odvesti na Ibicu i specijalno organizovano gledanje finalne utakmice najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Naime, svaki punoletni kupac "Heinekena" sa originalnim dizajnom Lige šampiona, u periodu od 1. aprila do 6. juna, moći će da učestvuje u nagradnom konkursu "Heineken Champion The Match".

Na svakoj ambalaži limitirane edicije "Heinekena", ispod otvarača odnosno čepa, nalazi se jedinstveni kod koji omogućava da se na zvaničnoj internet stranici (heineken.com/rs), nakon jednostavne registracije, ostavi maštovit odgovor na konkursno pitanje, i osvoji "Heineken" premium poklon.

Foto: Promo Foto: Promo

Poznato je da "Heineken" pomera granice dobrog provoda, a najoriginalniji odgovori odvešće i četvoro najsrećnijih na Ibicu, ostrvo koji garantuje vrhunski provod, i pružiti im priliku da dožive jedinstveno iskustvo gledanja finala Lige šampiona uz svoje omiljeno pivo, "Heineken".

Originalnost u odgovaranju na pitanja nagradiće legendarni fudbaler Mateja Kežman, zajedno sa sportskim novinarem Smiljanom Banjcem i "Heineken" timom.

Osim putovanja na Ibicu maštovite učesnike očekuju i zvanične lopte Lige šampiona, originalne torbe, majice i novčanici, sofe na naduvavanje i mnogi drugi pokloni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA