RADONJIĆ I VUJOŠEVIĆ ŠOU: Pitali ih da li dobijaju otkaz ako izgube, pogledajte njihove reakcije! (VIDEO)

Komična scena dogodila se tokom zajedničke konferencije trenera Zvezde i Partizana dan uoči početka polufinalne serije u plej-ofu ABA lige

  • 21

Predstojeći dueli Crvene zvezde i Partizana u polufinalu ABA lige biće najvažniju međusobni susreti dva tima u poslednjoj deceniji, jer onaj ko izađe kao pobednik ne samo da će se boriti za trofej, već će obezbediti i mesto u Evroligi naredne sezone.

Pritisak je na obe strane veoma veliki, jer to će umnogome uticati i na sledeću sezonu dva kluba, a treneri, Duško Vujošević i Dejan Radonjić, su zbog toga pod posebnom lupom navijača i košarkaške javnosti.

ZAKUVALO SE PRED POLUFINALE: Vujošević i Milosavljević umalo nisu došli na konferenciju!

Zašto Vujošević nije hteo da dođe na zajedničku konferenciju? (VIDEO)

Zato je na zajedničkoj konferenciji koju su održali dan pred prvu utakmicu dva kluba uz posredstvo predstavnika ABA lige, jedno od pitanja upućeno obojici stratega bilo i to da li im od ishoda polufinalne serije zavisi i ostanak na klupi timova, a ono je izazvalo pomalo komičnu situaciju.

Kao scena u nekom kvizu delovalo je nakon novinarskog pitanja, a vi pogledajte kako je to izgledalo i šta odgovorila dvojica trenera.

(Telegraf.rs/D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    13. april 2015 | 13:16

    Radonja se i na konferenciji plasi od Dr Duleta..na 3 utakmice ne moze Vujosevica San Antonio da dobije!!!

  • Jogogo

    13. april 2015 | 14:07

    Partizan pravi brejk odma sutra i to bi bilo to!Partizan igra kad treba!Spustiće Zvezdu na 65 poena i pobeda je tu!Sutrašnji rezultat je 68:65za Partizan!

  • Slavoljub

    13. april 2015 | 12:41

    DALJE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA