BRŽI OD MUNJE! Arsenalov fudbaler brži od Bolta!

Nesumnjivo da je bek "tobdžija" pokazao takvu veštinu koja ga postavlja rame uz rame sa najbržim čovekom na svetu

  • 5

Mladi fudbaler Arsenala Hektor Belerin pokazao je izuzetnu brzinu na terenu, a njegov trk na utakmici sa Barnlijem ga je stavio rame uz rame sa najbržim čovekom na svetu, Jamajkancem Juseinom Boltom!

Belerin je minimalnoj pobedi nad Barnlijem u subotu oborio najpre rekord Tia Volkota na 40 metara, jer je tu dužinu pretrčao za neverovatne 4.42 sekunde.

Ako se vratimo na 2009. godinu, kada je Bolt oborio rekord na 100 metara, prvih 40 metara je atletičar pretrčao za 4.64 sekunde. To znači da bi 20-godišnji Španac bio skoro dva metra ispred slavnog atletičara!

Nesumnjivo je ipak da bi Bolt u jednom momentu pretekao Španca kada bi istrčali 100 metara, ali je isto tako nesumnjivo da je bek Arsenala pokazao takvu veštinu koja ga izdvaja od ostalih fudbalera u Premijer ligi.

Belerin je u Arsenal došao iz omladinske škole Barselone 2011. godine, a prošle sezone je bio na pozajmici u Votfordu. Ove sezone je za "tobdžije" odigrao 14 mečeva i postigao dva gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djomla

    14. april 2015 | 13:54

    brzi od bolta????? pa covjek tek krece poslije 40metara da krpi ZNATE LI VI KOLIKO JE TEHNICKI TEZAK START A NE KAO OVAJ DECKO KOJI JE KRENUO IZ NEKOG LAGANOG TRKA VJEROVATNO!?!? E ima ljudi koji su ono jos u kamenom dobu

  • Mr

    13. april 2015 | 22:05

    Da li bi ga Bolt prestigao neznam ali covek je trcao u kopackama i visoki start tako da je to i do 3 4 metra prednosti.Drugo sigurno mpze da istrci i 100 metara ispod 10 sekundi

  • Putin R.S

    23. novembar 2016 | 00:41

    Nema tog ko je brzi od Bolta. Taj se nije rodio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA