Blažič odgovorio Vujoševiću posle optužbe da je namerno povredio Milutinova!

Ne bih komentarisao optužbu Vujoiševića o namernoj povredi, nekada i oni igraju prljavo pa mi ne kukamo - rekao je Zvezdin bek na konferenciji posle meča

  • 69

Trener Partizana Duško Vujošević optužio je posle utakmice Jaku Blažiča da je namerno povredio Nikolu Milutinova. Zvezdin Slovenac je posle utakmice bio na konferenciji za novinare, gde je demantovao trenera Partizana.

- Sve što je bilo, bilo je u žaru borbe. Izgubio sam loptu i želeo sam da ispravim grešku i tom prilikom zakačio Milutinova. Žao mi je što je došlo do njegove povrede i to što nije mogao da nastavi meč, i nadam se da će igrati sutra. - objasnio je Blažič situaciju kod duela sa centrom Partizana.

- Ovo je samo prva utakmica plej-ofa. Probili smo led, mislim da smo igrali dobru odbranu i izvukli smo važnu pobedu. Ali, ima još puno da se igra, idemo dalje - oprezan je je Zvezdin bek i posle pobede u prvom meču.

Vujošević optužio Blažiča da namerno povređuje igrače Partizana!

Novinare je zanimalo i mišljenje Blažiča o izjavi Vujoševića da nije slučajno došlo do povrede Milutinova, i da je ovo već druga situacija da upravo on povređuje bitne igrače Partizana.

- Ne bih komentarisao to, mislim da su te povrede slučajne i u žaru borbe. I oni nekada igraju prljavo, pa mi ne kukamo - odgovorio je Blažič.

Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa igra se u sredu, a domaćin je ponovo Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    15. april 2015 | 00:39

    Iako sam Zvezdas, zao mi ovog nesrecnog Milutinova. Prosli put ga Nelson otrese k'o krpu a sada mu Jaka umalo oko ne istera....a decko stvarno ni kriv ni duzan. Zelim mu brz oporavak.

  • Realan

    14. april 2015 | 23:49

    Pametan odg. Kad god gubi partizan samo im nesto smeta...

  • 4k4Dex

    15. april 2015 | 00:08

    Uvek je neko drugi kriv... Dule nikada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA