Vujošević optužio Blažiča da namerno povređuje igrače Partizana!

Trener Partizana ima utisak da je slovenački bek želeo da iz igre izbaci centra njegovog tima

  • 13

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle prve utakmice polufinala plej-ofa ABA lige i poraza crno-belih od Zvezde, da je Jaka Blažič namerno povredio Nikolu Milutinova, koji je već u prvoj deonici izašao iz igre i nije se vraćao do kraja. Slovenac je u žaru borbe u oko udario centra crno-belih, čiji je nastup u drugom meču sada pod veliim znakom pitanja, prema rečima trenera Partizana.

- Ovo je četvrta utakmica Zvezde i Partizana ove sezone i treća pobeda Zvezde... Epilog te četiri utakmice su i tri povređena igrača Partizana, a dvojicu je povredio Blažič. Slučajno su to naši glavni igrači, mada ja mislim da ima malo slučajnih povreda u košarci.

Na pitanje novinara o kakvoj je povredi je reč, trener prvaka Srbije nije mogo da ponudi precizan odgovor.

- Ne znam, ne mogu ništa reći pre specijalističkog pregleda, oseća veliki bol... - zabrinuto je opisao stanje povrede Milutinova Vujošević.

Blažič odgovorio Vujoševiću posle optužbe da je namerno povredio Milutinova!

DŽENKINS I KALINIĆ HEROJI: Krcat Pionir gledao pobedu Zvezde nad Partizanom!

Blažič je, podsetimo, u jednom od derbija ove sezone na duži odmor poslao i zemljaka Eda Murića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

O samoj utakmici trener Paritzana je rekao:

- Zvezda je povela sa 1:0 u seriji što nije mala prednost, ali daleko od toga da je posao završen, Mi nismo imali strpljenja kada je u pitanju organizacija igre u napadu u dobrom delu utakmice. Prvo poluvreme naš protivnk je imao devet skokova u napadu, što je nedopustivo. Činjenica je da povreda oka Milutinova od strane Blažiča bila veliki hendikep za nas, jer se zna da je on jedan od trojice naših glavnih igrača i praktično jedini centar, pa su rešenja u napadu kasnije adaptirana prema situaciji koja nas je snašla.

Već u sredu je novi okršaj...

- Naravno da je ovakav ritam složeniji za ekpu koja ima kraću klupu, ali veći problem su nam povrede. Može to da bude problem, koji ćemo probati da prevaziđemo - zaključio je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    14. april 2015 | 23:45

    Ocigledno ti se prividja da je bilo ono sto bi ti sam uradio, tj rekao da urade tvoji igraci... Ne zaboravi da to o tebi govori... Strasno, ovo vise nema veze sa samim sportom...

  • Ivan

    15. april 2015 | 05:28

    Sad misliš da nema slučajnih povreda u košarci...a pre godinu dana kad su se redom kidali ligamenti kolena od tvojih treninga, onda su bile slučajne. Jadan si licemeru.

  • Goran

    15. april 2015 | 02:37

    covek je odlepio nacisto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA