PSŽ ima plan kako da oslobodi Ibrahimovića suspenzije na četiri utakmice!

"Sveci" planiraju da se žale Olimpijskom komitetu Francuske i traže neutralnog posrednika, a ukoliko se to dogodi, kazna od četiri utakmice zabrane igranja u Ligi 1 bi automatski bila suspendovana i Šveđanin bi mogao da se vrati na teren

  • 0

Fudbalski klub Pari Sen Žermen žaliće se Olimpijskom komitetu Francuske zbog kazne Zlatana Ibrahimovića od četiri utakmice neiganja u domaćem prvenstvu.

Ibrahimović je suspendovan jer je prošlog meseca posle utakmice 29. kola protiv Bordoa kritikovao suđenje i spominjao Francusku u negativnom kontekstu. PSŽ je izgubio sa 3:2, a švedski reprezentativac je rekao da je "Francuska sr**e država i da ne zaslužuje tim kao što je Pari Sen Žermen".

On bi trebalo da propusti mečeve protiv Nice, Lila, Meca i Nanta.

Ukoliko CNOSF odluči da uvede posrednika, kazna će biti suspendovana i Ibrahimović bi se vratio na teren, dok se ne donese konačna odluka.  Neutralni posrednik može da potvrdi kaznu, izrekne novu ili pošalje fudbalera na disciplinsku komisiju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ibrahimović će propustiti prvu utakmicu četvrfinala Lige šampiona protiv Barselone, a nedavno je bio kažnjen dve utakmice zabrane igranja zbog udaranja fudbalera Sent Etjena.

Ove sezone odigrao je 31 utakmicu i postigao 28 golova za "svece".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA