Parker došao na trening, biće u konkurenciji za Voždovac!

Napadač Crvene zvezde se u četvrtak nije pojavio na stadionu i objasnio je da se nije dobro osećao jer je tugovao zbog smrti bake *U petak je stigao na trening i biće u konkurenciji za subotnji duel

  • 0

Džošua Parker se pojavio na treningu Crvene zvezde i ipak će konkurisati za utakmicu sa Voždovcem, iako je trener Lalatović na konferenciji za novinare najavio da neće računati na njega na tom susretu.

Napadač crveno-belih se nije pojavio na treningu u četvrtak zbog smrtnog slučaja u porodici. Parker je došao na stadion sat vremena pre treninga, objasnio je da se u četvrtak nije osećao dobro i da je tugovao zbog smrti bake. Šef stručnog štaba Nenad Lalatović dozvolio mu je da izađe na teren, iako je ranije u toku dana bio revoltiran što se nije pojavio na treningu dan ranije.

- Parker je imao smrtni slučaj i tražio je da ide kući u London na tri-četiri dana, i da ne igra protiv Voždovca. Pričao sam sa njim i bio za to da ga pustimo, ali posle utakmice sa Voždovcem, pošto je potreban ekipi zbog povrede Luke Jovića. Moja ideja je bila da se vrati u sredu pred derbi, do 19 časova kada je trening. Rekao sam mu da ne mogu ja da odlučim, nego da mora da priča sa ljudima iz kluba, a oni su mu isto saopštili da je potreban za utakmicu - izjavio je Lalatović na konferenciji za novinare na Marakani.

Meč Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu na stadionu Obilića na Vračaru od 16 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA