BRZ, BRŽI, RISTIĆ: Srbin najavljuje najbolju sezonu u karijeri!

Srpski atletičar nastavlja sa odličnim rezultatima na 110 metara sa preponama, a iz trke u trku je sve bolji i bolji

  • 0
Milan Ristić Foto: ASS

Na takmičenju u Klermontu gde se nalazi nacionalni trening centar za sve sportove, ovog vikenda održano je atletsko takmičenje na kome su se održavale samo sprinterske discipline i skokovi. Srpski reprezentativac Milan Ristić imao je tu priliku da trči na 110m prepone i testira opet svoju brzinu.

Ristić je u kvalifikacijama trčao 13.68 sekundi sa vetrom +2.4 metra u sekundi, dok je u finalu dva sata kasnije trčao malo brže 13.64 sekundi, ali sa dozvoljenim vetrom (2.1).

- Sve ide po planu kako smo zamislili, a to je da na svakom takmičenju trčim brže , osecam se odlično i spreman sam. Samo da ostanem zdrav i biće odlično, za rezultate ne brinem - rekao nam je Ristić.

Sledeće takmičenje na kom će trčati biće “Tom Džejns Invitejšnal” na Univerzitetu Florida, gde se takmičio pre dve nedelje.

- Mi smo zadovoljni napretkom i nadamo se da će ova sezona biti najbolja u mojoj trkačkoj karijeri do sada - istakao je srpski atletičar na 110 metara sa preponama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA