Mitrović kapitenski: I Partizan i mi smo zaslužili finale!

- Ne znam šta da kažem, odigrali smo četiri derbija u šest dana, to su bili nadljudski napori, i fizički i mentalno užasno teški... - rekao je kapiten Zvezde posle meča.

  • 11

Crvena zvezda Telekom je u finalu ABA lige, ali i u Evroligi, pošto je i treći put savladala najvećeg rivala Partizan i tako "zatvorila" polufinalnu seriju plej-ofa regionalnog takmičenja sa 3:1 u pobedama.

Ekipa Dejana Radonjića je nanela drugi uzastopni poraz Partizanu u crno-belom grotlu krcatog Pionira, u još jednom meču za pamćenje, punom sjajnih poteza, drame, vatrenog navijanja...

ZVEZDA JE U EVROLIGI! Crveno-beli pobedili Partizan i plasirali se u finale ABA lige! (FOTO)

Meč dostojnan finala prokomentarisao je kapiten crveno-belih Luka Mitrović.

- Čestitke mojim igračima...  Ne znam šta da kažem, odigrali smo četiri derbija u šest dana, to su bili nadljudski napori, i fizički i mentalno užasno teški...  Ponosan sam i srećan što je ova ekipa sve to iznela i izdržala sve što smo izdržali. Žao mi je što ovo nije bilo finale i što i mi i Partizan nismo otišli u finale. Ali, to je sport, to je košarka, šta da se radi... - rekao je Mitrović odmah posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobinator

    20. april 2015 | 03:20

    Bravo za izjavu Luka kapitenu naš. Vidi se kakav si sportista i kakav si čovek. A navijače partizana nek bude stid što su ti skandirali "majmune, majmune" kada si šutao slobodna bacanja.

  • aleksandar

    20. april 2015 | 01:51

    Kapiten ali i gospodin,bolja Zvezda ocigledno,srce nam je puno,lopatarima zapusena usta,koga izdvojiti kada je tim odigrao sjajno,cekamo ced ili bud,krajni ishod poznat,ZVEZDA ŠAMPION

  • Mile pile.

    20. april 2015 | 09:44

    Navijac sam Partizana ali svaka cast Mitrovicu . Pravi si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA