Hari Kejn je učio klince kako se postaje napadač, a onda je dobio neočekivani zahtev (VIDEO)

Napadač Totenhema je davao deci savete o kretanju u napadu i šutiranju, a po završetku treninga jedan od njih je tražio od njega da mu obeća nešto što ga je iznenadilo

  • 0

Najubojitiji napadač u Premijer ligi i čovek o čijim golovima priča ceo svet Hari Kejn bio je specijalni gost emisije "Skaj sportsa" u kojoj poznati fudbaleri podučavaju decu fudbalskim trikovima.

Centarfor Totenhema je davao lekcije deci iz kretanja na terenu, šutiranju, kako ne smeju previše da žure i savetovao ih kako da prilaze golu, ali se onda na kraju treninga našao u jednoj čudnoj situaciji, odnosno dobio je čudan zahtev.

Najbolja stvar na svetu jeste davanje golova, ali je isto tako važan deo i proslava pogodaka, pa je jedan od klinaca posavetovao Harija Kejna kako bi trebalo u budućnosti da proslavlja golove. Dečak mu je rekao da bi mogao da počne sa proslavama kao što radi Danijel Staridž napadač Liverpula koji igra nakon što zatrese mrežu.

Kejn se nasmejao i obećao da će to uraditi, ali je izgleda odmah i prekršio obećanje, jer je emisija snimljena pre duela Totenhema i Njukasla, na kome je reprezentativac Engleske zatresao mrežu, ali je pogodak proslavio u svom stilu, širenjem ruku i nije zaigrao Staridžov ples.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA