Odbojka izbacuje košarku: Start finala plej-ofa biće van Pionira!

Finalna serija nacionalnog košarkaškog šampionata počeće van ove hale, bez obzira ko se bude borio za trofej, jer se termini poklapaju sa mečevima srpskih odbojkaša u Svetskoj ligi

  • 7

Minimum dve utakmice finala plej-ofa domaće košarkaške lige neće moći da se igraju u hali Pionir bez obzira na to koja će se dva tima boriti za trofej šampiona Srbije.

Zato što je Odbojkaški savez Srbije rezervisao dvoranu za utakmice Svetske lige između selekcije Srbije protiv Brazila, Australije i Italije i da se termini tih mečeva poklapaju sa prvim i trećim susretom u finalnoj seriji plej-ofa košarka će morati da se premesti na neku drugu lokaciju.

Naši odbojkaši dočekuju Brazil 14. juna, Australiju 20. juna i Italiju 28. juna, dok su termini mečeva finalne serije 14, 16 i 19. jun, a ako bude bilo potrebno i 21 i 24. jun jasno je da zbog poklapanja termina bar dve utakmice neće moći da se igraju u toj dvorani.

Podsetimo da se slična situacija dogodila i 2012. godine kada se četvrti meč finalne serije između Crvene zvezde i Partizana igrao u Železniku, jer je Pionir bio zauzet zbog održavanja Svetskog Gran prija za odbojkašice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    21. april 2015 | 01:04

    Ko jos pa prati odbojku ? x-D.. relano

  • Miki

    21. april 2015 | 10:55

    Pa neka se igra u areni

  • jasta

    21. april 2015 | 09:41

    Ma sta ima da se igra finale,treba da pustimo to grobarima nek se zaludjuju kako im je to 18 u nizu,dok mi igramo Evroligu..NE UMIRE NE GASI SE,STIGLA VAM JE SLEDECA SEZONA..hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA