Sedam godina je u Partizanu, a ovo će mu biti tek prvi derbi!

Bio sam akter par puta sa klupe i uvek je teže pratiti meč odatle i bodriti ekipu, a nešto sasvim drugo je biti na terenu, izjavio je golman Partizana

  • 0

Došao je i taj dan - Živko Živković u derbiju brani Partizan! Posle dugih sedam godina, koliko je član seniorske postave crno-belih,  26-godišnji "večiti rezervista" konačno je dočekao svojih "pet minuta" i biće među stativama u meču odluke protiv Crvene zvezde!

- Jeste, ovo će biti prvi seniorski derbi da branim protiv Crvene zvezde. Branio sam u mlađim kategorijama, imao sam dosta uspeha, a videćemo šta će biti u subotu - kaže ovaj Užičanin.

LUKAČ ILI ŽIVKOVIĆ: Ko će biti prvi golman Partizana protiv Radničkog?

Sve dosadašnje utakmice najvećih rivala Živković je spratio sa klupe. Prepričava ta iskustva...

- Bio sam akter nekoliko puta sa klupe, pa iz tog iskustva mogu da kažem da je uvek teže pratiti meč odatle i bodriti ekipu, a nešto sasvim drugo je biti na terenu.

Verbalne pretnje iz protivničkog tabora, konkretno od Luke Jovića, koji je nabrajao svoje uspehe protiv Partizana u mlađim kategorijama, Živkovića nisu impresionirale.

- I ja sam dobijao u mlađim kategorijama, kao što je i on, nije to nešto mnogo važno. Mlađe kategorije nemaju veze sa seniorskom utakmicom Zvezde i Partizana. Nisam obratio pažnju šta je izjavio, ali svaka čast što je pobeđivao.

Pratite sve o 148. večitom derbiju OVDE.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA