Da li je ovo samoposluga za huligane? Nikad više ''oružja'' pored Marakane! (FOTO)

Pred policijom je nemoguća misija kako bi 148. Večiti derbi prošao bez incidenata* Na Autokomandi su u toku ogromni građevinski radovi *Kamenice, motke, štangle se nalaze huliganima na izvolte

  • 19

U subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić igra se 148. Večiti derbi. Za duel Crvene zvezde i Partizana uvek vlada ogromno interesovanje, ima tenzije, a često i nereda i nasilja u režiji dve suprotstavljene navijačke grupe.

Zbog velikih radova na Autokomandi u okolini stadiona, ovaj derbi će biti đavolski teško organizovati. Policija je faktički pred najvećim ispitom!

Mlađi od 16 godina samo u pratnji roditelja mogu na Derbi!

Obišli smo oba stadiona na kojima su bile konferencije trenera ekipa. Najpre se na stadionu Partizana novinarima obratio Zoran Milinković, da bi sat vremena kasnije isto učinio i Nenad Lalatović.

U povratku sa Marakane, svratili smo do kružnog toka na Autokomandi, gde su u toku veliki građevinski radovi u sklopu rekonstrukcije ulice Vojvode Stepe i kružnog toka. Ono što smo videli nas je zaprepastilo...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MILINKOVIĆ: Partizanu se ne preti! Možda odmah napadnemo Zvezdu!

Lalatović: Ilić je odigrao više derbija nego ceo moj tim, ali idemo na pobedu!

 

Prizor prizor nagomilanog kamenja, daski, velikih kamenih kocki... U glavi nam je samo bila slika da će u subotu, upravo na tom mestu gde je huliganima na raspolaganju neograničen arsenal kamenica, štangli i palica i drugog građevniskog materijala... njihovo omiljeno oružje u tučama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

DRINČIĆ: Vežbao sam slobodnjake i spreman sam da šutiram penal!

Rajkovića ne plaši Drinčić: Zajedno s košarkašima ćemo slaviti u maju!

Posebno će teško biti iskontrolisati navijače po završetku utakmice, kada već bude pao mrak.

Pred policijom je veliki zadatak, a nema sumnje da će biti potrebne možda i najveće snage reda ikada na jednom Večitom derbiju, ne bi li sve proteklo bez incidenata, ili da ih makar bude manje.

Uprava crveno-belih apelovala je na konferenciji za novinare da svi dođu ranije na stadion, čije će kapije biti otvorene čak četiri sata ranije, i zamolili su navijače da ne dolaze svojim automobilima, već da koriste gradski prevoz, i da fer i korektno navijaju.

Sve o 148. Večitom derbiju možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiprotivan

    24. april 2015 | 15:36

    Odlicno, ako neko i nije znao za ovo sada zna...

  • Q

    24. april 2015 | 15:32

    Dace Bog da ne bude incidenata i da gledamo lep fudbal

  • Alan Ford

    24. april 2015 | 15:11

    Katastrofa!! Ja sam licno prisustvovao situaciji pre par godina, gde je neki ludak iz gomile bacio kamenu kocku na suprotnu stranu, i proletela je pored deteta i udarilo u kapiju stadiona. Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je nekoga pogodila!!! Od tada izbegavam sportske manifestacije!!! Kao da zele mrtve i povredjene!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA