RAJKOVIĆ ZAUSTAVLJA DRINČIĆA: Ovako srpske starlete prognoziraju Derbi!

I srpske starlete će sa posebnom pažnjom pratiti dešavanja na travi Marakane od 18 časova i tipovale su konačan ishod meča

  • 1

Potpuno je jasno da kada se igra večiti derbi vreme u Srbiji staje i da svi, bez obzira na pol, godine ili bilo kakvu drugu razliku sa nestrpljenjem iščekuju početak novog duela između Crvene zvezde i Partizana. Tako manija duela najvećih rivala nije zaobišla ni srpske starlete koje naravno imaju svoje favorite u timovima za koje navijaju.

Bivša Plejboj zečica Anastasija Buđić je od malih nogu pratila utakmice dva najtrofejnija srpska tima i velika je navijačica crno-belih. Tada je derbi gledala iz nekoliko razloga, a jedan od njih je bio i da bi videla čiji su fudbaleri lepši. Njen ljubimac je bio Zoran Mirković, a sada nema omiljenog igrača u Partizanu, međutim, pobedu svog tima ne dovodi u pitanje.

- Gledaću prenos i navijaću za Partizan kao i uvek. Mislim da nije slučajno što je Partizan prvi i što ima pet bodova više od Zvezde. Verujem da će i na terenu pokazati da su bolji. U Zvezdi se sigurno pribojavaju Nikole Drinčića i slobodnih udaraca, pa neka on i sada presudi. Zadovoljna sam i sa 1:0, to je dovoljno za radost i Partizanovu titulu - rekla je Anastasija Buđić za "Žurnal".

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Sa druge strane svoje simpatije prema Crvenoj zvezdi nikada nije skrivala ni Stanija Dobrojević, iako su je češće dovodili u vezu sa igračima Partizana. Njen ljubimac iz crveno-belog tima je golman Predrag Rajković sa kojim se i fotografisala jednom prilikom.

- Nadam se da će iznad svega biti fer i korektna atmosfera, kako na tribinama tako i na terenu. Neka pobedi bolji, a ja iskreno verujem da je to Zvezda. čija će prednost biti i to što igra na svom stadionu, a dobro se zna da Partizan tu retko pobeđuje. Golman Predrag Rajković sjajno brani u poslednje vreme i najbolji je u Zvezdi. Teško da će primiti gol, a nadam se da će ga Zvezdini igrači dati. Tako bi Zvezda imala i realne šanse za titulu i dobila samopouzdanje - rekla je Stanija za "Žurnal".

Foto: Instagram Foto: Instagram

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    25. april 2015 | 16:04

    Znaci propast to je to!!! "starlete" komentarisu VECITI DERBI..... nema dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA