Čelsi i Roma oduševljeni vezistom Partizana! Kreće borba sa Benfikom za potpis!

Emisari italijanskog i engleskog kluba prezadovoljni onim što je Živković pokazao na večitom derbiju, ali Benfika je prva u redu da ga dovede na leto

  • 11

Velike muke zadavao je Andrija Živković odbrani Crvene zvezde na prethodnom večitom derbiju, pre svega Dušanu Anđelkoviću. Bio je verovatno i najbolji pojedinac u redovima Partizana, te otuda i ne čudi da je njegovo ime zapisano u teftere skauta Rome i Čelsija.

Tako barem tvrde portugalski mediji koji ističu da će Benfika morati da vodi ozbiljnu borbu sa ovom evropskim gigantima kako bi potpisala Živkovića u junu. Mladi vezista je već dugo na meti Orlova koji svoju šansu vide u tome da su u dobrim odnosima sa Partizanom.

Tu pre svega misle na saradnju dva kluba prilikom dolaska Lazara Markovića u Benfiku, ali ne treba zaboraviti da je Markec bio prodat investicionom fondu. Isti je slučaj i sa Živkovićem za kog se pominjalo da će u januaru stići na Luž i da je prodat Piniju Zahaviju za pet do sedam miliona evra.

- Živković je veoma nezgodan za čuvanje. Radi se o dobrom igraču. Zadavao mi je dosta problema - bile su Anđelkovićeve reči nakon završetka večitog derbija.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IgorO

    26. april 2015 | 20:53

    Proviziju duguje Andjelkovicu. Zivkovicu je veca prepreka bila aut linija nego "fudbaler" Zvezde.

  • M Dj

    26. april 2015 | 22:30

    Jok, nego ce da budu oduševljeni falkaom (jovicem).

  • Gabrijel

    26. april 2015 | 21:27

    Jos jedan biser ode...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA