Britanski novinar šokiran dešavanjima na derbiju! Ovo nisam video ni kod engleskih huligana! (VIDEO)

- Ovako nešto nisam video nikad u životu, bilo je potpuno ludilo. Oh Bože, čak ni u istoriji engleskog fudbala ovako nešto nisam doživeo. Utakmica čak nije ni počela - rekao nam je novinar engleske medijske kuće Vice, koja priprema dokumentarni film sa 148. Večitog derbija

  • 41

Nemile scene viđene su na 148. večitom derbiju i obišle su ceo svet. Na meču Crvene zvezde i Partizana na stadionu Rajko Mitić došlo je do velike tuče, najpre između Grobara i Delija, a zatim i navijača Zvezde i policije.

Za beogradski derbi su se akreditovali i brojni strani novinari. Među njima bilo je desetak novinara i fotoreportera kompanije ''Vajs'', koji su došli u Beograd sa namerom da snime materijal za dokumentarni film pod nazivom ''najopasniji derbi na svetu''. I imali su ''sreće'' da upravo na 148. večitom derbiju izbije jedan od većih incidenata u istoriji derbija.

BIBER SPREJOM PO DELIJAMA: Ovako je policajac smirivao navijače tokom tuče na derbiju! (VIDEO)

Tuča Grobara i Delija koja je započeta na istočnoj tribini, nastavila se gotovo polučasovnom tučom Delija i policije. Umešani su bili i huligani iz Rusije, koji su predvodili napad na Žandarmeriju.

Gađanje stolicama, udaranje kaiševima, bakljama... napad Delija, kontranapad Žandarmerije, u kome je po prvi put korišćen i biber sprej... Epilog svega je na desetine povređenih policajaca i navijača... Slike okrvavljenih navijača obeležile su derbi i stavile u drugi plan utakmicu koja je odigrana nakon što se situacija smirila.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf
Foto: Telegraf   Foto: Telegraf
Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

KRVAVI VEČITI DERBI (FOTO)

Brutalni kadar sa derbija nastao je iz ovog snimka: Krvavog dečka devojka moli da odu sa tribine! (VIDEO)

Ubrzo posle incidenata porazgovarali smo sa jednim od stranih fotoreportera, koji je izneo utiske posle incidenata.

- Ovako nešto nisam video nikad u životu, bilo je potpuno ludilo. Oh Bože, čak ni u istoriji engleskog fudbala ovako nešto nisam doživeo. Utakmica čak nije ni počela - rekao nam je novinar engleske medijske kuće Vice, pre nego što se vratio na svoj posao.

Sve o 148. Večitom derbiju pratite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    27. april 2015 | 23:15

    Кад то каже припадник народа одговорног за једну од највећих трагедија,на Хејселу у Бриселу,онда му треба "веровати". Лицемерни енглез,као и увек.

  • StellaRosa

    27. april 2015 | 22:49

    Decko ocito ne poznaje istoriju huliganstva na ostrvu. Naime, 70,80ih godina, tukli su se citavi gradovi, mnoge utakmice su igrane i ako je na tribinama vladao pravi rat. U odnosu na tadasnja tamosnja desavanja, derbi je smesan. Cilj je uvek bio isti - zauzeti kompletnu protivnicku tribinu. Desavanja van stadiona su takodje bila i te kako velikih razmera. Zamislite sta se desava kada iz jednog grada u drugi dodje 20, 30 000 ljudi na gostovanje. To je bio haos, ovo ovde je smesno.

  • Nusknvp

    27. april 2015 | 23:02

    Da se ne lazemo, i kod nas je zbog navijackih okrsaja pogubljeno mnogo mladih momaka, ali ni u snu se nikad nisu desili masakri kao kod Engleza u vise navrata pre 90ih godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA