Meč Vojvodina - Partizan sudi čovek za koga je Zvezda tražila doživotnu suspenziju (VIDEO)

Derbi susret u Novom Sadu vodiće arbitar, koji je pozat po velikoj grešci na meču Crvena zvezda - Jagodina, kada je dosudio nepostojeći penal za goste

  • 19

Sudija Dejan Dimitrijević deliće pravdu na Karađorđu na meču između Vojvodine i Partizana u 26. kolu JSL.

Ovaj arbitar u žižu javnosti došao je pre dve sezone, kada je na utakmici Crvena zvezda - Jagodina dosudio penal za gostujuću ekipu iako je faul načinjen izvan kaznenog prostora.

Dimitrijević nije bio dobro postavljen na terenu kada je Maksimović odgurnuo napadača Jagodine Stojanovića, i taj prekršaj je okarakterisao kao kazneni udarac.

Jagodina je na kraju odnela sva tri boda sa Marakane i slavila sa 2:1. Klub iz Ljutice Bogdana tražio je oštru kaznu za Dejana Dimitrijevića posle greške na tom meču. Zahtevna je čak njegova doživotna suspenzija iz fudbala.

FSS je tada po hitnom postupku reagovao i kaznio Dimitrijevića suspenzijom do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Dejan Dimitrijević od tada više nije sudio Crvenoj zvezdi.

Podsetite se i sami njegove greške oko koje se svojevremeno podigla velika prašina u srpskom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad BG

    2. maj 2015 | 10:35

    Hahhahha pa da li iko ocekuje da neki sudija pomogne Partizanu? Pa samo da nije bilo sudijskih greski protiv Partizana i u korist mezimice, bezali bi zvezdi 15 a ne 5 bodova.

  • Vlada

    2. maj 2015 | 12:03

    Pa sta je trebao da trazi Partizan za sudiju Bogdanovica prosle godine,kada mu je isti dosudio penal za Vojvodinu ,a prekrsaj bio van sesnaest metara. Bogdanovic je direktno oteo titulu Partizanu.

  • jova

    2. maj 2015 | 10:52

    A sto sad niko nekomentarise da utakmicu izmedju Spartaka i Vozdovca sudi sudija iz Novog Sada Msjo Vujovic koji je poznat kao"domacinski " sudija?!!!?I jos je iz Vojvodina sto nije bila praksa do sada!!???Sve vodi na to ce biti kradje u korist Spartaka!Strasno!!!I svi cute...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA