Tragedija u Poljskoj: Policija pucala i ubila jednog navijača! (VIDEO)

Na jednoj niželigaškoj utakmici došlo je do nereda, a policija da bi sprečila obračun dve grupe navijača, odlučila je da puca gumenim mecima, što se tragično završilo po jednog momka

  • 5

Užasne vesti koje nam nažalost stižu sve češće sada dolaze iz Poljske, gde je na utakmici između dva niželigaška kluba došlo do nereda i incidenata koji su imali smrtne posledice. Možda smo ovo očekivali da vidimo na nekom od mečeva elitne lige u ovoj državi, gde je poznato da postoji veliki broj huligana, ali nikako na duelu dva tima za koja je vrlo malo ljudi i u samoj Poljskoj čulo.

Sve se desilo u susretu između Konkordije iz Knurova i Ruha iz Radžionkova na kome su navijači jedne ekipe uleteli u teren u krenuli ka pristalicama drugog tima u želji da se obračunaju sa njima.

Međutim, u tom trenutku je reagovala policija čiji su pripadnici odmah odlučili da prvenstveno deluju ispaljivanjem gumenih metaka u pravcu mase. Prema izveštajima koji nam dolaze to se tragično završilo po jednog momka koga je jedan metak pogodio u vrat, a on je preminuo od posledica toga.

Pogledajte na videu ispod šta je dovelo do smrtnog ishoda na ovoj utakmici.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA