Todorić o suspenziji pred FMP: Komesar nije slučajno izabrao ovaj termin!

Sportski direktor crno-belih ne zna hoće li klub uspeti da pronađe novac za kaznu i tako ukine suspenziju u KLS

  • 36

Sportski direktor Partizana, Dragan Todorić, oglsaio se za Žurnal povodom suspenzije njegovog kluba pred meč protiv FMP-a.

Evo zbog čega je Partizan suspendovan iz KLS i koliko treba da plati da bi igrao protiv FMP-a!

Crno-beli što pre moraju da nađu 10.000 evra i da ih plate pre duele u Železniku, kako bi uopšte mogli da igraju taj meč. Todorić ističe da klub nema novca i da ne zna da li će uspeti da ga pronaće, i da će o tome više znati u ponedeljak.

- Nismo platili jer nemamo novca i u ovom trenutku ne bih mogao da vam kažem da li ćemo uspeti na vreme da izmirimo tu obavezu. Videćemo u ponedeljak šta ćemo da radimo i da li ćemo uspeti da nađemo novac.

Todorić zamera komesaru takmičenja što je suspenziju izrekao u četvrtak, pred kraj radnog vremena, a sutradan je bio 1. maj i neradni dan.

- Stvarno nije korektno od komesara da nas suspenduje u četvrtak i to pred kraj radnog vremena. Posle toga je bio praznik, neradni dani... Ako je već želeo, mogao je i tri dana ranije da nas suspenduje. Ali, dobro. To su već neke druge stvari. Mi smo u obavezi da platimo, nismo na vreme to uradili i u narednim danima ćemo videti šta nam je činiti - istakao je Todorić.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerčine

    3. maj 2015 | 16:01

    A novac ste imali za Akojona?

  • kvota 1.01

    3. maj 2015 | 15:58

    Moze Dule da proda jednu sliku iz kolekcije, a da imate budzet ko Cedevita i Zvezda zajedno. Posten narod nema 'leba da jede, a vas ugladjenih sin-majstora mi nije uopste zao. Kao Zvezdas postujem sto su navijaci organizovali onu humanitarnu utakmicu, skuili neki novac, i na kraju on ode na gebelsovo izivljavanje, konferencije i tehnicke.

  • Doka.cz

    3. maj 2015 | 15:54

    KATANCINA.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA