Dečak koji boluje od raka se rasplakao kad je ugledao Suareza umesto doktora! (VIDEO)

Zvezda Barselone oduševila je čitav fudbalski svet kada je napravila iznenađenje za mladog Urugvajca, koji se bori sa opakom bolešću

  • 5

Zvezda Barselone, Luis Suarez, napravio je iznenađenje za jednog dečaka u Urugvaju, koji boluje od raka.

Jedan od najboljih napadača sveta bio je na udaru fudbalskog sveta posle nesportskih poteza na terenu, a najupečatljiviji su bili ujedi Kijelinija na Svetskom prvenstvu, a isto je uradio i Branislavu Ivanoviću dok je igrao u Premijeri ligi i nosio dres Liverpula.

Ipak, ovo što je uradio sa dečakom koji boluje od teške bolesti, popravilo je njegov imidž među kritičarima.

Mladi Urugvajac Mateo mora da ode na terapiju za lečenje od kancera. Osoblje bolnice u kojoj se leči priredilo je Mateu iznenađenje posle koga se rasplakao. Rekli su dečaku da će preko Skajpa pričati sa doktorom iz Španije.

Mateo je počeo da priča sa ''doktorom'' koji je bio sa druge strane, ali nije prikazivao sliku.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nije ni sumnjao da razgovara sa svojim idolom, Luisom Suarezom. Igrač Barselone je ubrzo okrenuo kameru ka sebi. Dečak je bio šokiran kada je na monitoru video Suareza. Emocije su odmah proradile i dečak se rasplakao.

- Ti si šampion, veoma si hrabar, veliki borac i moraš nastaviti da se boriš - poručio mu je Suarez, koji mu je obećao na poklon dres.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo i kako je Suarez oduševio mladog Matea i dao mu podstrek da se izbori sa opakom bolešću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA