SRPSKI GVARDIOLA: Stajling trenera Čukaričkog zasenio i Pepa! (FOTO)

Ekipa Vladana Milojevića trenutno demonstrira najbolji fudbal u Srbiji, a on postavlja nove modne trendove kada je u pitanju oblačenje trenera u JSL

  • 9

Trener Čukaričkog Vladan Milojević imao je interesantan stajling na utakmici njegovog tima protiv Crvene zvezde. Mladi trener se specijalno doterao za gostovanje njegovog bivšeg kluba i aktuelnog šampiona Srbije.

Ekipa Vladana Milojevića ove sezone u Srbiji igra možda i najlepši fudbal, a mladi strateg je, osim dobre igre koju demonstrira njegova ekipa, počeo da postavlja i modne trendove, kada je u pitanju oblačenje srpskih trenera.

Čukin čas fudbala Zvezdi: Partizan može da otvori šampanjac! (FOTO) (VIDEO)

Njegova odevna kombinacija na meču protiv crveno-belih izazvala je pažnju fotoreportera i novinara koji su prisustvovali utakmici.

Utegnute pantalone, cipele, kaiš, košulja, kravata i džemper preko, jasna su asocijacija na trenera Bajerna Pepa Gvardiolu, koji gotovo svaku utakmicu pokraj klupe Bavaraca prati u ovakvoj odevnoj kombinaciji. Pojavljivanje Vladana Milojevića u gotovo identičnom stajlingu odmah nas je podsetilo na stratega šampiona Nemačke.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Trener Čuke uneo je i neke novine u vidu elegantnih braon cipela sa kaišem iste boje, ali je ipak dominirao pulover koji je nosio preko bele košulje i kravate, na kojoj je istakao i simbol borbe protiv raka jajnika, kojim je istakao humanost, a koji mu se lepo uklopio u čitav stajling.

Procenite sami na osnovu fotografija ko ima bolji stil oblačenja, Milojević ili Gvardiola.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Citalac

    11. maj 2015 | 16:34

    Hahaha milanska modna kuca ili guci iz pazara ...nebo I zemlja po pitanju oblacenja

  • A

    11. maj 2015 | 18:56

    Dobro, ovaj nas je prvi u selu, a ovaj prvi u gradu... Nego bih pohvalio trenera cuke za odlicne rezultate ekipe, i sjajnu igru koju njegov tim pokazuje...

  • south

    11. maj 2015 | 22:43

    Cuka igra najbolji fudbal ovog proleca a trener je kulturan i odmeren znaci ne samo izgledom vec i delom podseca na Gvardiolu. Svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA