FINA suspendovala Rađena! Da li će dobiti 4 godine zabrane?

Srpski reprezentativac suspendovan od strane Svetske federacije za vodene sportove zbog korišćenja kokaina

  • 4

Svetska federacija za vodene sportove (FINA) suspendovala je srpskog vaterpolo reprezentativca Nikolu Rađena zbog pozitivnog testa na kokain.

Iako na sajtu FINA još nema potvrde, ovu vest prenela je Antidoping agencija Srbije.

Nikola Rađen pozitivan na kokain!

- FINA je suspendovala srpskog vaterpolistu Nikolu Rađena usled doping pozitivnog rezultata na metabolite kokaina, nespecifičnog stimulansa iz grupe S.6 Liste zabranjenih sredstava. Zaprećena kazna za upotrebu nespecifičnih supstanci je četiri godine zabrane takmičenja a za procesuiranje ovog slučaja u prvom stepenu odgovorna je FINA - objavila je Antidoping agencija Srbije.

Rađen se nije žalio Svetskoj vaterpolo organizaciji povodom preliminarnih rezultata na doping testu nakon utakmice u februaru između Španije i Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mano

    19. maj 2015 | 10:26

    Pa on je prosecan igrac, ne znam cemu ovolika prasina.. Medijski je pracen zbog svoje zene i sklonosti ka eksponiranju a ne zbog svojih sportakih rezultata. Vaterpolo nece osetiti nedostatak takvog igraca.

  • Milomir KS

    19. maj 2015 | 13:13

    Dragi moji, ne zaboravimo sta je Radjen dao nasem vaterpolu. Pozitivnim komentarima pomozimo coveku da prevazidje problem.

  • Citalac

    19. maj 2015 | 13:54

    uRadjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA