STRELAC POBEDNIČKOG GOLA ZA ČUKARIČKI: Žao mi je što nisam podigao trofej sa Zvezdom na Marakani!

Momak koji je prošao Zvezdinu omladinsku školu, ali je ime stekao na Banovom brdu nije krio oduševljenje što je baš on doneo tijumf svom timu u finalu protiv Partizana

  • 10

Istorijski trofefj doneo je Čukaričkom Slavoljub Srnić. Krilni napadač "brđana" jedini je uspeo da zatrese mrežu Živka Živkovića za trijumf svoje ekipe nad favorizovanim Partizanom.

ČUKARIČKI OSVOJIO KUP SRBIJE! Zvezdino dete srušilo Partizan u finalu za istorijski trijumf "brđana"! (VIDEO)

Da li je Partizan oštećen za penal u finalu Kupa protiv Čukaričkog? (VIDEO)

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde, ali je ime stekao u seniorskoj konkurenciji na Banovom brdu, oprostio se na najbolji način od kluba pred selidbu u inostranstvo. Dok je blistao od sreće po završetku meča, rekao je da mu se ostvario deo sna, da podigne trofej na stadionu na kome je ponikao.

Fudbaler Čukaričkog: Trofej Kupa posvećujem navijačima sa Severa!

- Drago mije što smo osvojili Kup. Ovo je veliki rezultat za nas. Ostvarenje sna. Bog nam je vratio za sve one dobre igre ovog proleća. Osvojio sam trofej na Marakani. Žao mi je što to nisam uradio sa Zvezdom, ali ni ovako nije loše. Ovo je moj oproštajni meč i gol za Čukarički pošto idem na kraju sezone sigurno u inostranstvo - rekao je Srnić.

Pred kraj meča imao je žestok sukob sa Nikolom Drinčićem koji je bio izgubio živce i nasrnuo na njega.

- Bili smo bolji, imali bolje prilike i mislim da smo zasluženo pobedili. Drinčić me povukao sa leđa, ništa specijalno, sve je to bilo u žaru borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    21. maj 2015 | 09:52

    srniću care ,grobare više od svega bole ovakve izjave.

  • Biznismen kicadjo

    20. maj 2015 | 23:56

    Kad ti je toliko zao idi pa igraj u zvezdi. Ne zna se ko je gore igrao,da li sredina,ili odbrana Partizana,a napada nije ni bilo,pa necu da komentarisem. Mada ni ovaj cukaricki nije pokazao mnogo.

  • Nemanja

    21. maj 2015 | 00:03

    Treba da te je sramota zbog "izjave i ovako nije loše."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA