Partizan dovodi vezistu Novog Pazara koji je udaljio Zvezdu od titule (VIDEO)

Preva navodima pazarskog radija Sto plus, Marko Jevtović bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa crno-belima

  • 7

Čelnici Partizana su očigledno brzo arhivirali poraz od Čukaričkog u finalu Kupa i dali se u remont ekipe za narednu sezonu u kojoj napadaju grupnu fazu Ligu šampiona, a prema informacijama radija Sto plus crno-beli su već dogovorili transfer veziste iz Novog Pazara.

U pitanju je 21-godišnji Marko Jevtović koji je ove sezone dao tri gola za Pazarce, a jedan od njih je završio u mreži Crvene zvezde koja je upravo kraj Jošanice zaribala u borbi za titulu.

- O tome razmišljaju klupski čelnici i moji menadžeri, ne želim da se opterećujem. Imam ugovor do sledećeg januara, ali verovatno je da ću promeniti sredinu - rekao je Jevtović na kog je i Zvezda bacila mig.

ŠAMPIONSKI ŠAMPANJAC OPIO PARTIZAN: Novi Pazar ostao neporažen u Humskoj!

Iako u pazarskom superligašu nisu želeli da komentarišu informaciju da će Jevtović pojačati šampiona iz Humske, radio Sto plus prenosi da će vezista potpisati višegodišnji ugovor sa Partizanom.

- Po završteku prvenstva ćemo otvoriti temu odlazaka i dolazaka, u ovom trenutku ne bih o tome - rekao je generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać o igraču koji je u Novi Pazar stigao pre dve godine iz kulskog Hajduka, a pre toga je bio član Dinama iz Moskve.

Podsetimo, Novi Pazar će najverovatnije ostati i bez trenera Milorada Kosanovića koji je odgovorio prelazak u Crvenu zvezde. naravno, ukoliko navijači odobre s obzirom na grafite koji su se pojavili na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA