PARTIZAN STAO UZ TOLETA: Karadžić će ostati u Skupštini FSS kao naš predstavnik!

Crno-beli izdali saopštenje povodom odluke Izvršnog odbora FV Vojvodine da smeni Karadžića sa mesta njihovog delegata u Skupštini FSS

  • 70
FK Partizan, proslava titule, Tomislav Karadžić i Zoran Laković Foto: Telegraf

Uzburkala se fudbalska Srbije posle odluke IO Fudbalskog saveza Vojvodine da se predsednik FSS Tomislav Karadžić smeni sa mesta njihovog delegata u skupštini Fudbalskog saveza Srbije što automatski znači da on više ne bi mogao da bude predsednik FSS. Samo dan kasnije oglasio se i Partizan, čiji je svojevremeno Karadžić bio predsednik, koji je izdao saopštenje tim povodom.

VELIKE PROMENE U FUDBALSKOM SAVEZU: Smenjen Tomislav Karadžić i njegovi ljudi!

Iz Humske su poručili da sumnjaju u odluke koje su donete od strane Izvršnog odbora FSV i da će oni zadržati prvog čoveka srpskog fudbala kao delegata u Skuptini FSS, kao njihovog predstavnika.

- Nije nam poznato da li je odluka FSV pravno valjana i da li je poštovana neophodna procedura. Nezavisno od toga, ističemo da će Tomislav Karadžić imati mesto u Skupštini FSS kao predstavnik FK Partizan, čiji je predsednik bio 2007. i 2008. godine.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

O radu FSS i njegovog predsednika treba raspravljati na osnovu činjenica i objektivne analize, u skladu sa interesima fudbalskog sporta, bez klubaškog i ličnog pristupa. Nevezano od te rasprave, smatramo apsolutno neprihvatljivim da se uskraćuje članstvo u Skupštini FSS predsedniku te organizacije, višedecenijskom fudbalskom radniku i članu fudbalske organizacije.

Takav čin može samo da govori da njegovi autori objektivnu i demokratsku raspravu o stanju u fudbalskoj organizaciji žele da izbegnu - navodi se u saopštenju crno-belih koje je potpisao potpredsednik kluba Milorad Vučelić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Podsetimo, da se posle odluke koja je doneta na sednici IO pokrajinskog saveza oglasio i Fudbalski savez Srbije koji je poručio da će se dobro ispitati da li su te odluke bile legitimno donesene.

FSS poručio opoziciji: Tek ćemo da utvrdimo da li su odluke IO FSV legitimne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    23. maj 2015 | 22:14

    I onda mi koji tvrdimo da Tole namesta titule Partizanu smo ludi!Umno bolestan je onaj koji kaze da Partizan zasluzeno uzima titule!Partizan moze da igra sa kadetima,jer ima svoje sudije i svoje delegate,nek istupe svi timovi iz lige pa nek igraju sami!

  • Realan

    23. maj 2015 | 21:33

    Bez Toleta, nema ni Partizana

  • Saka

    23. maj 2015 | 22:24

    Hahaha pa kakav više dokaz treba....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA