Humanitarni koncert za izgradnju kuće Ameli Terzić!

Na koncertu će nastupiti muzičari Dženan Lončarević, Kaliopi, Dejan Petrović sa Big bendom, "Hypnotized" i Eksploziv

  • 0

Zahvaljujući omladinskom projektu ''Nastavi tradiciju'', koji se ove godine održava u 13 gradova, održaće se koncert od čijeg će prihoda biti izgrađena kuća srpskoj atletičarki Ameli Terzić, a sama manifestacija je na programu u nedelju, 31. maja, od 18.00 na fudbalskim terenima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na Košutnjaku u Beogradu.

Kako je saopštila organizacija "Nastavi tradiciju", na koncertu će nastupiti muzičari Dženan Lončarević, Kaliopi, Dejan Petrović sa Big bendom, "Hypnotized" i Eksploziv. Ulaznice koštaju 500 dinara, a mogu se kupiti preko Eventima. Organizator Miloš Obradović rekao je da manifestacija "Nastavi tradiciju" slavi pet godina uspešnog rada.

- Nas odlikuje angažovanje velikog broja studenata i srednjoškolaca koji pomažu u stvaranju boljih uslova za mlade i pružaju im podršku za dalji nastavak uspešnog rada u oblasti koju su odabrali. Zato je naš izbor pao na to da pomognemo mladoj reprezentativki Ameli Terzić, kao i da se pomogne atletskom klubu Novi Pazar u nabavci neophodnih sportskih rekvizita - rekao je Obradović, dok je Lončarević istakao:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U Srbiji ima mnogo humanih ljudi za koje verujem da će se odazvati i ovoj akciji i doći da nas slušaju u nedelju.

Amela Terzić blizu olimpijske norme za Rio!

"Nastavi tradiciju" je najveći regionalni omladinski projekat, u organizaciji studenata Srbije i Univerziteta u Beogradu, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Univerzitetskog sportskog Saveza Srbije i Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Ove godine održava se u 13 gradova, a pored gradova Srbije, projekat se realizuje u Tuzli i Banjaluci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA