Ovo Zvezda nikad nije doživela! (FOTO)

Nesvakidašnja situacija koja najbolje opisuje stanje u klubu sa našeg najvećeg stadiona

  • 11

Crvena zvezda je došla u neverovatnu, pomalo i neprijatnu poziciju na kraju sezone, takvu da je trener Nenad Lalatović jedva "skrpio" tim za meč poslednjeg kola Superlige protiv lučanske Mladosti!

Lalatović je, pored 11 fudbalera koje je izveo na teren, na raspolaganju imao samo četiri igrača na klupi rezevne igrače, što ne pamti novija istorija crveno-belih.

Gotovo čitave prethodne nedelje trener Zvezde je kuburio sa brojčanim stanjem ekipe, pa je i sam, uz ljude iz stručnog štaba, aktivno učestvovao u radu sa igračima.

Zvezda trenirala sa samo 12 igrača i Lalatović morao da se skine!

foto: Telegraf.rs foto: Telegraf.rs

Za meč poslednjeg kola Lalatović nije mogao da računa na Grujića, Rajkovića, Jovanovića Manojlovića (sa omladinskom reprezentacijom na pripremama za SP na Novom Zelandu), Ristića, koji je operisao krajnike, lakše povređenog Jovića, Kovačevića (odmara pred EP), a od ranije i na Parkera, koji je napustio klub.

- Prvi put u istoriji Zvezde desio se ovakav slučaj. Za nas je bitna prva i poslednja utakmica i mora da se pobedi. Da bih sastavio trening, morali smo da se skinemo i mi iz stručnog štaba - rekao je Lalatović, uočio meča poslednjeg kola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    24. maj 2015 | 18:11

    Пошто смо ми дали дресове крагујевцу,било би лепо да лучанци нама дају пар играча;-)

  • ee

    24. maj 2015 | 17:54

    Dodje mi da zaplacem

  • grobar do koske

    24. maj 2015 | 19:07

    Sto pre u 4 ligu, da bar malo "ublaze" ovo ponizavanje, nisu za PRVU LIGU (izvinjavam se timovima iz 4 lige..).. .!. XXAAXXAA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA