Vujošević ponovo o državi i Zvezdi: Poklanjaju se dresovi i organizuje F4 ABA lige za koji Partizan nije bio ni planiran!

Strateg crno-belih košarkaša imao je šta da kaže nakon pobede protiv FMP-a u Pioniru

  • 47

Trener Partizana Duško Vujošević ponovo se dotakao priče o nepravednom tretmanu koji njegov klub već dve sezone ima.

Iskusni stručnjak, nakon pobede nad FMP-om, imao je šta da kaže o dresu Crvene zvezde koji je poklonjen Nemcu Petru Handkeu i još jednom se osvrnuo na to da košarkaši partizana nisu plaćeni.

Murić i Milutinov srušili FMP, navijači Partizana vređali Gurovića!

- Petar Handke je dobio od Siniše Malog i Gorana Vesića dres Crvene zvezde. To je ono što sam pričao jedan narod, jedan klub, jedan vođa. Takav tretman ima Partizan. Čak i tretman koji je dat fudbalskom klubu je laka anestezija da se ne vidi šta se radi sa košarkaškim klubom. To je sve počelo na finalnom turniru ABA lige kada je ugošćen gospodin Bertomeu i kada je ekipa ugošćena kod premijera, pa se pravila organizacija Fajnal fora - rekao je Vujošević i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Verovatno nije planirano da Partizan to igra. Država pomaže nekome, a Partizan treba da se ugasi. Evo Draža je rehabilitovan, nema reakcije, sve prolazi bez rekacije, pa izgleda i to što se radi sa Partizanom će proći bez rekacije. To je naš suštinski problem u koji smo dovedeni. Teško je raditi sa ekipom koja je neplaćena. Imamo problem da platimo sledeću ratu kazne ligi. O parama za igrače i mene i ne može da se razmišlja. Ovi momci su stvrano za veliko poštovanje.

Vujošević se potom osvrnuo i na sam duel sa Panterima.

- Partizan je jača ekipa od FMP-a i to ne treba posebno naglašavati. Uz sve poštovanje, prema Konstantinu, FMP-u, Megi u manjoj meri, jer su rasterećeni protiv nas, a sasvim je normalno da Partizan pobeđuje jer je jači od tih protivnika. Da bi se razlika u kvalitetu videla na terenu, obe ekipe moraju da igraju sa istim intenzitetom. S druge strane, te ekipe ne igraju svaki dan istim intenzitetom kojim igraju protiv Partizana i Crvene zvezde, a jedino opterećenje im je da odigraju čvrsto i da daju svoj maksimum. Teško je igrati svaki drugi dan tako - rekao je Vujošević.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Utakmicu u Pioniru je gledalo oko 1.000 ljudi, a Vujošević se zahvalio navijačima što prate klub, a pohvalio je i svoje igrače.

- Liga je obezvređena time da osim trofeja ne donosi ništa drugo. Dobro, trofej nije mala stvar, ali ovoliko utakmica devalvira interesovanje i motivaciju i zato treba odati priznanje mojim momcima što u ovako teškoj situaciji, sa ogromnim finansijskim problemima, gde mi skupljamo novac za ratu za kaznu lige, a pare za igrače i stručni štab niko i ne pominje. Samo zahvaljujući njihovom ponašanju Partizan ima tako dobar rezultat - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. maj 2015 | 23:29

    Au sta ti Coki radi.

  • Nolan

    25. maj 2015 | 23:21

    Dogurao je do paranoične faze, zamisli niko nije pozvao tvoj klub na F4 nego ste lane molili Boga da Zvezda dobije Cibonu kako biste se provukli a ove godine krenuli u nekošeno.

  • Nikolaks

    26. maj 2015 | 00:40

    A cije to kazne placa Kk Partizan!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA