Bio je najveći biser Crvene zvezde, a sada živi život manekena! (FOTO)

Nekadašnji Zvezdin vunderkind koji nije uspeo da na Marakani pokaže ono što su o njemu govorili stručnjaci poprilično se promenio otkada je otišao u italiju gde je uz igranje fudbala redovo prati i modne trendove

  • 14
Foto: Instagram/filip.jankovic Foto: Instagram/filip.jankovic

Seta sigurno uhvati navijače crveno-belih na sam pomen imena Filipa Jankovića nekadašnjeg vunderkinda Crvene zvezde koji je 2011. godine sa samo 16 godina i šest meseci postao najmađi debitant u klupskoj istoriji u evropskim takmičenjima kada mu je Robert Prosinečki dao šansu da upiše prve seniorske minute protiv Ventspilsa.

Međutim, njegova karijera u dresu tima u kome je ponikao nije išla kako treba usled neslaganja sa klupskim čelnicima i tako je još jedan talenat koji je niknuo podno Marakane i o kome su i srpski i svetski mediji pisali kao o novom biseru sa Balkana, odlučio da pokupi stvari i ode u neku drugu sredinu.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Otišao je u italijansku Parmu i posle toga se tek povremeno moglo čuti nešto o njemu. Bio je prethodne sezone na pozajmici u Kataniji gde je imao ozbiljnu minutažu i pružao partije koje su mu donele poziv Veljka Paunovića da bude na spisku omladinske reprezentacije za Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

To je ujedno i prilika da srpska sportska javnost ponovo posle nekoliko godina vidi momka o kome su pisani hvalospevi i imala je šta da vidi. Moramo priznati da se nekadašnji dečačić potpuno promenio za prethodne tri godine da retko ko bi uspeo da ga prepozna.

Foto: Instagram/filip.jankovic Foto: Instagram/filip.jankovic

Na njegovom primeru se može videti da defintivno kada odete u Italiju morate da počnete da pratite sve najnovije modne trendove, jer je to apsolutno baš ono što on čini. Očigledno je da mu život na "čizmi" itekako prija što se može videti po fotografijama koje redovno kači po Instagramu i koje nam nisu promakle naročito zbog njegovog stajlinga.

Foto: Instagram/filip.jankovic Foto: Instagram/filip.jankovic

Talentovani fudbaler očigledno ne propušta nijedan najnoviji "modni krik", naročito one koje lansiraju svetske fudbalske zvezde, pa tako fura i danas veoma popularnu frizuru među njegovim kolegama čuvenu "šalu na stranu", a moramo priznati da sa njom liči pomalo i na Marka Rojsa.

Naravno da to prati i odgovarajuća graderoba, tako se može videti da u privatnoj varijanti oblači odeću koja odgovara najnovijoj italijanskoj, a samim time i svetskoj modi. Uostalom pogledajte i sami na fotografijama.

Ipak, ono što je za nas mnogo bitnije jeste da Filip na Novom Zelandu igra na visini svojih mogućnosti i talenta koji ga je odveo tako rano na Apeninsko poluostrvo i da zajedno sa saigračima donese neku novu radost i uspeh Srbiji, baš kao što je to njegova generacija činila prethodnih godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    27. maj 2015 | 14:34

    još da ga smota neka Šavija i to je to

  • Bgd

    27. maj 2015 | 15:50

    Zato nikada necemo ni uraditi nista u fudbalu , ni klubovi ni reprezentacija ... gomila manekena i pozera

  • Krajina

    27. maj 2015 | 14:33

    Mali mi vec ide na zivce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA