Poruka Miroslava Raduljice koja će vam pomoći da shvatite koliko je veliki! (VIDEO)

Srpski centar priključio se akciji "Sportski bazar" pod sloganom "Kutak za humanitarni trenutak" i ponudio je svoju sportsku opremu na aukciji za pomoć Nini Spremović

  • 7

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica priključio se humanitarnoj akciji - "Kutak za humanitarni trenutak" koja se održava u sklopu Sportskog bazara, koji je pokrenuo Jovan Simić.

Dečko koji je prodao svoje dresove, da bi pomogao bolesnoj devojčici, ponovo u humanitarnoj akciji! (FOTO)

SPORTISTI VELIKOG SRCA: Prikupljeno oko 55.000 evra na aukciji za Nađu Novaković! (FOTO)

Centar reprezentacije Srbije dao je svoju sportsku opremu na aukciju kako bi sakupio novac za lečenje devojčice Nine Spremović (15) koja boluje od leukemije i hitno joj je potrebno presađivanje koštane srži.

Kupovinom opreme srpskog košarkaša koju je nosi kroz dosadašnju karijeru pomažete da se skupi dovoljno novca za operaciju ove devojčice..

Za lečenje devojčice u inostranstvu potrebno je što pre prikupiti 135.000 evra, a s tim ciljom pokrenuta je i internet aukcija na kojoj možete doći do majci, dresova, patika sa potpisom srpskog centra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    28. maj 2015 | 18:14

    Svaka cast casnom sportisti i mladom Jovanu Simicu. Da se NADJE STALNI POSAO ovom vrednom, pozrtvovanom i humanom mladicu.

  • vladimir

    28. maj 2015 | 16:06

    Svaka Vam čast !!! Skidam kapu i dubok naklon

  • Naklon

    28. maj 2015 | 17:17

    Majstore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA