Đoković posle pobede odmah otrčao da pruži ruku velikom prijatelju! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser je posle rukovanja na mreži sa protivnikom dotrčao do lože u kojoj je sedeo Zlatan Ibrahimović kako bi pozdravio sa njim

  • 5

Novak Đoković je uspešno prešao i drugu prepreku na Rolan Garosu, uprkos malim problemima sa bolom u butini. Njegovu pobedu nad Žilom Milerom iz lože je pratio i Zlatan Ibrahimović, veliki prijatelj srpskog tenisera još iz vremena kada je igrao za Milan, omiljeni klub Srbina.

NOLE ŠLJAKER: Đoković iako u bolovima lagano slomio rivala za 3. kolo Garosa! (VIDEO) (FOTO)

Ibrahimović sa suprugom došao da gleda Novaka, ali kakav mu je to kačket? (FOTO)

Njihovo prijateljstvo je posle toga raslo, pa je najbolji švedski fudbaler svih vremena redovan gost na mečevima najboljeg reketa sveta, naročito, kada igra u prestonici Francuske.

Koliko se međusobno uvažavaju govori i scena po završetku meča između Đokovića i Milera, kada je naš teniser odmah posle pozdrava na mreži otrčao do lože u kojoj je sedeo Ibra sa svojom suprugom kako bi se i sa njim pozdravio i razmenio nekoliko reči.

Verovatno će i u nastavku turnira švedski reprezentativac biti uz svog prijatelja i bodriti ga na putu ka jedinoj Gren slem tituli koja mu nedostaje, a ako nas pamćenje dobro služi  je ranije njegovo prisustvo na tribinama donosilo sreću Novaku, pa se nadamo da će se tako i nastaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan Petrov

    28. maj 2015 | 18:38

    Dva velika sportska genija i tehničara.

  • boki

    28. maj 2015 | 19:08

    Ko moze da se pohvali da za njega navijaju : Marija Sarapova, Zoze Murinjo, Robert Deniro, Zlatan Ibrahimovic...

  • dexter

    28. maj 2015 | 18:49

    Oba su majstora u svom sportu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA