Bruka Njukasla: Svrake šutnule igrača koji je pobedio rak i doneo im opstanak!

Engleski klub obavestio tandem defanzivaca da neće biti produženi ugovori sa njima

  • 2

Engleski Njukasl saopštio je da neće produžiti saradnju sa dvojicom igrača, Rajanom Tejlorom i Jonasom Gutijerezom, kojima aktuelni ugovori ističu 30. juna.

Argentincu nije pomogla ni činjenica da je već sedam godina važan deo ekipe, kao ni gol u poslednjem kolu koji je postigao protiv Vest Hema, za pobedu od 2:0, kojim su "svrake" definitivno osigurale opstanak u ligi za narednu sezonu.

Mislio je da nikada više neće igrati fudbal, a sada je golom doneo Njukaslu opstanak u Premijer ligi! (VIDEO)

Možda se navijači Njukasla neće složiti sa ovakvom odlukom uprave, jer su i emotivno vezani za igrača koji je tokom boravka u klubu vodio borbu sa kancerom, i posle izlečenja, ove sezone se vratio na teren.

Surovost profesionalizma na svojoj koži je osetio i defanzivac Tejlor. I on će, posle pet sezona, morati da potraži novi klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapucino

    30. maj 2015 | 09:23

    Tupavi

  • Boske100

    30. maj 2015 | 09:55

    Jonas, Jonas, Jonas, Jonas!!!! Ti si Newcastle United. A Williamson, Tiote, Obertain, Ameobi, braća Taylor, Cisse, Gouffran i Coloccini, hvala and godbye! Vi trebate da promjenite sredinu, jer vam je zalaganje sramno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA