On je zaustavio Crnogorce i podigao tri prsta: Srpskog golmana su neviđeno vređali u Baru! (VIDEO)

Obrad Ivezić konstantno je tokom meča u Baru bio na meti navijača Crne Gore, ali im se revanširao odbranom u poslednjim sekundama meča

  • 49

Obrad Ivezić je bio junak rukometne reprezentacije Srbije, pošto je u duelu protiv Crne Gore u Baru, u poslednjem napadu odbranio šut reprezentativca Crne Gore i doneo našoj reprezentaciji plasman na Evropsko prvenstvo.

Crnogorci su pri rezultatu 23:23 imali četiri sekunde u poslednjem napadu, izveli su odličnu akciju, i Vasko Šavaljević je imao zicer situaciju, sa linije od šest metara. Međutim, Ivezić je ga je zaustavio neverovatnom intervencijom.

Na taj način se na najbolji način revanširao crnogorskoj publici, koja ga je tokom celog meča prozivala.

Ivezić je konstantno bio na udaru navijača Crne Gore. Oni su ga brutalno vređali, a njihova pogrdna skandiranja i psovke na njegov račun ne zaslužuju da se nađu u ovom tekstu.

 To je očigledno uticalo na Ivezića, pa je dobre odbrane proslavljao sa visoko podignuta tri prsta i udaranjem pesnicom u grudi.

U priloženom video snimku, na kome je prikazano poslednjih pet minuta utakmice, može se videti kako nešto pre drugog minuta video klipa, posle odbrane slavi sa podignuta tri prsta, a na 5.10 je njegova intervencija u poslednjem minutu, kojom je Srbiji doneo plasman na Evropsko prvenstvo.

Ivezić je trenutno član francuskog Šerbura. Karijeru je započeo u Sintelonu iz Bačke Palanke. Odatle je prešao u rumunsku Steauu, gde je pružao odlične partije i sa kojom je nastupao u Ligi šampiona. Posle nekoliko godina u Rumuniji usledio je odlazak u Francusku, gde je pre Šerbura nastupao za Selestat.

On možda ne bi ni bio na golu reprezentacije Srbije da tokom novembra prethodne godine Dejan Perić nije izbacio Strahinju Milića zbog nepoštovanja reprezentacije, kada je u ranim jutarnjim časovima bio u alkoholisanim stanjima.

KAKAV SKANDAL: Srpski golman izbačen iz reprezentacije jer je pijan došao u hotel!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    11. jun 2015 | 14:17

    Tako je SRBENDO!!!!

  • Pedja

    11. jun 2015 | 14:15

    Bravo Obrade!!

  • PFC1

    11. jun 2015 | 17:26

    MOJ OTAC JE POREKLOM IZ CRNE GORE OD ALEKSICA KOD NIKSICA ALI JE RODJENU SRBIJI KAO I JA RODJEN SAM U VRSCU I NARVANO DA SVI NAVIJAMO ZA SRBIJU A TO STO STE VI POSTALI NACIJA OD 2006 GODINE NJEGOS SE OKRECE U GROBU KAO I KARLJ NIKOLA NAJVECE SRBENDE KOJI SU I SAMI REKLI JEDINO SRPSKA CRNA GORA SRBIJA JE JEDINO STO VOLIM ZA KOJU NAVIJAM A VI RAZMISLITE KOJI STE IDIOTI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA