Vujošević: Skandalozna pomoć sudija za Zvezdu, ako nekome treba ovako trofej, EVO IM!

Trener Partizana ocenio da su sudije uticale na ishod meča i dodao da je obezbeđenje bilo slabo, jer je trpeo pljuvanje navijača Zvezde

  • 57

Trener Partizana Duško Vujošević bio je nezadovoljan posle poraza svog tima 78:64 u prvom meču finala plej-ofa Superlige.

Jake policijske snage čuvale Grobare ispred Pionira! (FOTO)

Uložio 2.000 da će Partizan da počisti Zvezdu sa 3:0, a može da zaradi… (FOTO)

On je istakao da je Zvezda imala pomoć sudija na ovom meču i da je tako došla do pobede:

- Zvezda je imala skandaloznu pomoć sudija na ovom meču.

- Igrala je prljavu odbranu još od plejmejkera kada se prenosi lopta, gde se svira tek treći faul. Onakva čupanja kod blokada u odbrani prolaze bez faula.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ove sudije su delile pravdu i učestvovale aktivno da prednost domaćeg terena bude Zvezdin, u situaciji kada smo imali vođstvo od 20 poena.

- Zvezda bi možda dobila i bez toga - rekao je Vujošević na konferenciji za medije.

- Ja ne znam čemu služi obezbeđenje na utakmicama. Da dolazim u zaštitinoj opremi. Sav sam upljuvan - rekao je trener Partizana i dodao da će u subotu znati više oko povreda Nikole Milutinova i Milana Mačvana.

- Zvezda ima dobar tim, ove sezone imala je dosta dobrih igara i rezultata. Nismo iskoristili povredu Marjanovića, ali je Cirbes odigrao odlično. Milutinov je imao pad koncentracije. Ako nekome trebaju ovakva prvenstva i trofeji evo im - poručio je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA