Afera kukasti krst! Nemci tvrde da je hrvatski savez znao za to!

Šef obezbeđenja Hrvatskog fudbalskog saveza upozoravao Vladu svoje zemlje da se ovo može dogoditi, ali su njegova pisma ignorisana

  • 26

Ni dva dana posle skandala u Splitu, gde se na meču Hrvatske i Italije na terenu našao iscrtan nacistički znak kukasti krst, ne stišavaju se strasti.

HRVATSKA U ŠOKU: Kockaste izbacuju iz kvalifikacija zbog kukastog krsta? (VIDEO)

Pogledajte kako su na splitskom stadionu pokušali da zamaskiraju kukasti krst! (VIDEO)

Nemački novinari objavili su da je Hrvatski nogometni savez koji je organizovao utakmicu dobro znao šta će se dogoditi, kao i to da do početka utakmice nije urađeno ništa da bi se ta sramota otklonila.

Portal foscus.de otkriva da je šef obezbeđenja HNS-a Zoran Cvrk upozoravao Vladu Hrvatske da će se ovo dogoditi, ali da si tri njegova pisma ignorisana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mрки Вук

    14. jun 2015 | 19:17

    Ауфидерзен

  • Еуклид

    14. jun 2015 | 20:40

    Ма шта их брига. Терају свој фашистички фазон,ионако се ничега не стиде,јер су без образа и части откако су на овим просторима.

  • Gekke Joopie

    14. jun 2015 | 21:06

    Ma ljudi moji to je sve brizljivo planirano na visem nivou da bi se promovisao fasizam na mala vrata, a dokaz za ovu moju tvrdnju cemo saznati uskoro, zapravo kad UEFA izrekne kaznu Hrvackoj koja ce biti novcana i to nece platiti HNS nego neko drugi, a o izbacivanju sa prvenstva Evrope nema govora jer im je to obecano. Ako nebudem u pravu, nikad mi vise neobjavite buduce komentare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA