BOŽINOV KAO DOMAĆIN: Bugarin prvi došao na prozivku i dočekivao nove saigrače! (FOTO)

Novi napadač crno-belih se prvi od svih fudbalera pojavio u ponedeljak na početku priprema, a onda posle zaduživanja opreme čekao je i upoznavao nove saigrače

  • 2

Novi fudbaler Partizana Valeri Božinov odlučio je od starta da se nametne stručnom štabu i dokaže navijačima kako je problematično ponašanje koje ga je pratilo kroz čitavu karijeru iza njega.

Tako se Bugarin od prvog dana priprema stavio na raspolaganje treneru Zoranu Milinkoviću, a vrlo interesantna je situacija što se od svih igrača prvi pojavio u Humskoj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Samo noć nakon što je potpisao ugovor sa crno-belim iskusni 29-godišnji napadač je ujutru došao na stadion šampiona Srbije kako bi se javio na prozivci i početku priprema.

Nekadašnji igrač Juventusa, Fiorentine i drugih evropskih klubova je iznenadio okupljene novinare zato što je prvi od svih drugih igrača došao okupljanje, a zatim je presvučen u opremu novog kluba dočekivao, baš poput nekog domaćina, ostale igrače i upoznavao se sa njima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Redom je Božinov sačekao Nikolu Ninkovića, Miroslava Vulićevića, Balažica i ostale i pozdravljao se sa njima pre prvog treninga.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    16. jun 2015 | 11:45

    Sad ce da ga isprozivaju pa ce da ode!hehehe

  • Alex

    18. jun 2015 | 20:44

    Pravi igrac za Partizan i za LS. Bozinov ce tek pokazati kvalitet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA