EKSPRESNA KAZNA ZA PARTIZAN: Pionir zatvoren za četvrti meč finala!

Direktor KLS-a izrekao je kazne za incidente koji su se dogodili u Pioniru tokom druge utakmice finala plej-ofa

  • 83

Ukoliko Partizan uspe da vrati brejk i izbori četvrti meč u finalnoj seriji plej-ofa domaćeg šampionata protiv Crvene zvezde, neće moći da računa na podršku svojih navijača u toj utakmici. Takva je kazna koju je izrekao direktor KLS-a Leon Deleon zbog incidenata koji su se dogodili u drugom meču.

SRAMOTA U PIONIRU: Jović pogođen u glavu! (VIDEO)

Vrlo brzo su disciplinski organi u domaćoj ligi, svega nekih 15 časova posle utakmice izrekli kazne za sve što se dogodilo u drugom meču finala plej-ofa, čiji su nominalni domaćini bili crno-beli.

Zbog stolice koja je pogodila u glavu Stefana Jovića tokom druge četvrtine meča, posle čega je reprezentativac Srbije otišao u svlačionicu i nije se više vraćao u dvoranu, Partizan će u slučaju da izbori četvrti meč igrati pred praznim tribinama.

Pritnskrin: Youtube/Telegraf.rs TV Pritnskrin: Youtube/Telegraf.rs TV

Takođe zbog još jedne stolice koja je uletela na parket, kao i mnogobrojnih drugih predmeta koje su pristalice još aktuelnog šampiona Srbije ubacivale na teren, shodno sa pravilnikom o takmičenju Košarkaškog saveza Srbije, izrečena je i novčana kazna Partizanu u iznosu od 200.000 dinara.

Miša Tumbas ubacio trojku igračima Zvezde u facu! (FOTO) (VIDEO)

Zbog dobijene tehničke greške koja mu je treća u dosadašnjem toku takmičenja sa 48.000 dinara trener crno-belih Duško Vujošević moraće da uplati 48.000 dinara, a njemu je posle prethodnog meča zbog oštrog govora na račun suđenja već bila izrečena kazna od 304.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arkan

    16. jun 2015 | 13:56

    Ko to kaze da ce se igrati 4 ?

  • Zzzzz

    16. jun 2015 | 13:56

    Sad pricate o +41 pa vi od muke ima da pocrkate.....a i mi ipak nismo pobegli ni sa jednog derbija za razliku od vas junaka.....

  • Lane

    16. jun 2015 | 15:54

    Duletov pogled posle Kalinićeve odbojke...neprocenjivo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA