KAD TEŠKO ČINI SE, NAĐI PUT DO POBEDE: Ovo je tvorac legendarne pesme posvećene "Orlićima" (FOTO) (VIDEO)

Odmah nakon utakmice u kojoj su naši fudbaleri pobedili Ameriku, napisao sam tekst jer sam bio oduševljen igrom naših fudbalera, i stavio je na Fejsbuk. Nisam ni sanjao da će to doći do fudbalera - priča reper Miloš Šćopić

  • 3

Poznati reper iz Bora, Miloš Šćopić Belleti sa prijateljem i kolegom Nikolom Vukovićem, posvetio je pesmu srpskim orlićima, svetskim šampionima u fudbalu, koja je danas i njihova himna.

Na zahtev mladih fudbalera, Šćopić i Nikola su napravili spot i uradili pesmu, koju su fudbaleri za zadovoljstvom pevali u svlačionici posle polufinalnog meča između reprezentacije Srbije i Malija.

PRVACI SVETAAAAA! Fudbaleri Srbije vladari planete! (FOTO) (VIDEO)

- Odmah nakon utakmice u kojoj su naši fudbaleri pobedili Ameriku, napisao sam tekst jer sam bio oduševljen igrom naših fudbalera, i stavio je na Fejsbuk. Nisam ni sanjao da će to doći do fudbalera. U jednom trenutku stigla mi je poruka na fejsu od fudbalera Ivana Šaponjića - Brate svidele su nam se reči koje si napisao o nama, jel' bi mogao da uradiš pesmu. Naravno da sam pristao, bila mi je čast da to uradim za njih, i zajedno sa Nikolom smo završili i spot i pesmu. Verujem da im je pesma donela sreću i za finalni meč protiv Brazila. Cilj je bio da ih ona motiviše i pruži im snagu i u najtežim trenucima tokom igre – rekao je Šćopić.

VIDEO ZA SVA VREMENA: Odlazak po pehar i radost srpskih fudbalskih mađioničara!

- Nema predaje, daj sve od sebe. Kad teško čini se, nađi put do pobede. Grb na grudima ponosno brani ga, cela Srbija sad za tebe navija - refren je pesme "Put do pobede" koja je posvećena svetskim šampionima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Rajković najbolji golman na svetu! Nepravda za Živkovića, Milinković-Savić među najboljima!!

Šćopić tvrdi da će je sa kolegom Nikolom, rado otpevati na dočeku naših reprezentativaca na dvoru ispred Skupštine u Beogradu, i očekuje poziv.

PLAČI SINE, PLAČEMO I MI: Suze srpskog fudbalera o kojima priča planeta! (VIDEO)

Pogledajte video:

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA